4 yıl kullanılmış 2. el R5 3600 alınır mı?

Bilgikayarcı

Decapat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 3600 işlemcisini stok fanıyla beraber 1800TL'ye alacağım. Elden teslim alacağım ve test ettireceğim. 4 yıl kullandım dedi. Bende şöyle 2. elden bir sistem toplayayım dedim. Nasıl olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Test yaparken işlemcinin çalıştığı frekans ve voltajı kontrol et, anormal bir durum yoksa alabilirsin. Zaten işlemciler kolay kolay bozulmaz ama ağır overclock ayarlarıyla kullanıldıysa performansı biraz düşebilir. Hafif overclock ve PBO ayarlarından zarar gelmesi çok olası değil.

Test yaparken işlemcinin çalıştığı frekans ve voltajı kontrol et, anormal bir durum yoksa alabilirsin. Zaten işlemciler kolay kolay bozulmaz ama ağır overclock ayarlarıyla kullanıldıysa performansı biraz düşebilir. Hafif overclock ve PBO ayarlarından zarar gelmesi çok olası değil.
Adam overclock yapılmamış oyun oynamış sadece 4 sene :D

AMD Ryzen 5 3600 işlemcisini stok fanıyla beraber 1800TL'ye alacağım. Elden teslim alacağım ve test ettireceğim. 4 yıl kullandım dedi. Bende şöyle 2. elden bir sistem toplayayım dedim. Nasıl olur?
Tabii ki alınır.

4 yıl kullandım dedi.

İsterse 10 yıl kullansın yıl pek bir şey ifade etmez geçen RX 570 R5 2600 sistem aldım arkadaş uyguna bıraktı 5 senelik sistem dediğine göre bakımlarını sık sık yapmış hiçbir ısınma coil whine gibi sorunlarida bulunmuyor işlemcide aynı şekilde serin çalışıyor.

Tamam alınır o zaman, temizdir o işlemci. Dediğim gibi işlemciler kolay kolay zarar görmez.
Aynen öyle. Ya voltaj verir yakarsın, ya da fiziksel zarar verirsin. İşlemciyi bozmak öyle kolay bişe değil :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı