4 yıllık sevgili ünlü erkeklerle ilgileniyor

burakk25

Femtopat
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sizi kendi hayatımdaki sorunlar ile rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Sadece içimi dökmek için buraya bunları yazacağım. Eğer geçmişte yaşayıp kurtulan veya benimle aynı şeyi yaşayan dostlarım varsa bir yardımcı olursanız sevinirim. 4 senelik ilişkim var yakın zamanda 5 olacak fakat bunun öncesinde araya ayrılıklar elbet girdi küslük oldu ama hâlâ beraberiz. Son zamanlarda çok fazla kavga olmaya başladı. Sürekli sevdiğim kızın başka bir ünlü erkeklere olan ilgisi veya o manada gönderiler beğenmesi beni hem üzdü hem de incitti. Ben bunları sürekli affettim ama insanın da affettiği şeyleri üst üste görmesi psikolojisini bozuyor. Ne yapsam bilemedim. Geceleri uyuyamaz oldum. İşe 4 saatlik uyku ile gider oldum. Onu hala seviyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum t. Abii bunlar anlattıklarımin bir kısmı son 3 aydır yaşananların bir kısmı. Ben sadece yaşayan abilerim ablalarım varsa bana bir yol göstersin istiyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Sizi kendi hayatımdaki sorunlar ile rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Sadece içimi dökmek için buraya bunları yazacağım. Eğer geçmişte yaşayıp kurtulan veya benimle aynı şeyi yaşayan dostlarım varsa bir yardımcı olursanız sevinirim. 4 senelik ilişkim var yakın zamanda 5 olacak fakat bunun öncesinde araya ayrılıklar elbet girdi küslük oldu ama hâlâ beraberiz. Son zamanlarda çok fazla kavga olmaya başladı. Sürekli sevdiğim kızın başka bir ünlü erkeklere olan ilgisi veya o manada gönderiler beğenmesi beni hem üzdü hem de incitti. Ben bunları sürekli affettim ama insanın da affettiği şeyleri üst üste görmesi psikolojisini bozuyor. Ne yapsam bilemedim. Geceleri uyuyamaz oldum. İşe 4 saatlik uyku ile gider oldum. Onu hala seviyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum t. Abii bunlar anlattıklarımin bir kısmı son 3 aydır yaşananların bir kısmı. Ben sadece yaşayan abilerim ablalarım varsa bana bir yol göstersin istiyorum. Dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Ne olursa olsun, istersen dünyada en çok seven insan ol ama kendine yapılan saygısızlığı kabullenme. Belli bir yaşı geçmiş insanların, varlığından bile haberi olmayan ünlüleri aşk kıvamında sevmesi ergenlikten başka bir şey değil. Karşına al ve sert bir dille uyar. Aynısını sen yapsan nasıl hissedeceğini sor ve yaptığı şeyi ergenlerin bile yapmadığını vurgula. Son sıralarda kadınlar da Çağatay Ulusoy aşkı başladı. Öncesinde de ergenliğini bitirememiş insanlarda da kendini izlediği dizi ya da filmdeki karakterlerden biri sanma hastalığı vardı. Düşündükçe cringe damarım patlıyor. Bu da sana ders olsun karakter gelişimini tamamlayamamış, fikir yapısı olmayan insanlarla ilişki yaşamanın yanlış olduğunu öğrenmiş oldun. Devam edip etmemek senin kararın ama ortada bence sana karşı yapılan çok büyük saygısızlık var.

Ayrılık, küslük ve tartışmalar olduysa o ilişki olmamıştır zaten.

Her ilişkide ayrılık, küslük ve tartışma olur. İstisnasız her ilişkide olur bunlardan biri ya da hepsi. Zaten sağlam dediğimiz ilişkiler bu tarz tümsekleri aştıkça oluşur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı