Sevgilim Instagram'da tanımadığı erkeklerle takipleşiyor

Aldatıp aldatmadığı konusunda bir şey diyemem gözlerimde görmedim ama, benimle ilgili hevesi kalmadığı için başka arayışlara girdiği belliydi. Umarım o da yaşattığının aynısını yaşar, inandırılıp yarı yolda bırakılır, bir heves uğruna harcanır.
Hocam aldattığı konusunu şurdan anladım ben siz demiştiniz ya dmsini benden saklıyor yanımda olduğu adımı aratarak giriyor diye bende ordan anladım bişeyler olduğunu %99 sizinleyken başkasıyla konuşuyodu sizi yedek olarak tutuyodu sizinle olan hayalleri başkasıylada kuruyodu o yaptığı karaktersizliği umarım aynısını oda yaşar

Hocam aldattığı konusunu şuradan anladım ben siz demiştiniz ya DM'sini benden saklıyor yanımda olduğu adımı aratarak giriyor diye bende oradan anladım bir şeyler olduğunu %99 sizinleyken başkasıyla konuşuyordu sizi yedek olarak tutuyordu sizinle olan hayalleri başkasıyla da kuruyordu o yaptığı karaktersizliği umarım aynısını oda yaşar

İnşallah aga

Arkadaşlar 3 aylık bir ilişkim var. O benim ailemle akrabalarımla tanıştı ben onun kardeşleriyle tanıştım, benimle evlenmek istediğini söylüyor. Bana olan sevgisini hissediyorum yani,

Instagram'da beni paylaşıyor ama yüzümün gözüktüğü fotoğrafları yakın arkadaşlara gözükmeyenleri herkese açık paylaşıyor. Onun dışında tanımadığı erkeklerle takipleştiğini fark ediyorum. 1 kaç kişiyi sordum fark etmediğini veya tanıdık zannetiğini söylüyor ve hemen çıkarıyor. Rahatsız olduğumu söylediğimde benim için önemli değil seninleyim diyor ama hala ara sıra yeni kişileri takip ettiğini görüyorum. Amacı nedir veya ne yapmalıyım? Tekrar tekrar bu konuyu gündeme getirmek istemiyorum.
Erkek arkadaş gibi bir durumu var mı? Malum çoğu erkeğin niyeti belli.

Sevgili diye birşey yok!

Bırak yoluna gitsin demeyeceğim, nasılsa nasihat versek de istediğin gibi yapmaya devam edeceksin. O yüzden zamanla kendin gör ne yapman gerektiğini...

Hocam arkadaşların yorumlarını okudum siz kıza rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz o hala eklemeye devam etmiş ve kızı savunan yok sosyal çevre ortam vs. Diye zirvalayanlar olmuş sevgilisi olan sevgilisini seven insan karşı cinsle arasına mesafe koyar sevgilisinin rahatsız olacağı olaylardan kaçınır bir düzene sokar kendini( tabii ki kalpten seviyor değer veriyorsa) benim de az çok benzer ilişkilerim olmuştu sonu hüsran oluyor böyle olaylarda.

Kimseyi kendinizden değerli görmeyin birine her anlamı yüklemeyin kimseyi kendinizden çok sevmeyin ve kimseye güvenmeyin bundan sonraki ilişkilerinizde dikkat edin baştan söyleyin her şeyi tecrübe oldu size de.

Arkadaşlar konuyu hortlatmışsınız cevap vereyim :) bahsettiğim kişi şu an evleniyor eski sevgilisyle gayet mutlu Allah daim etsin, ben de aynı şekilde ondan sonra onun yüzünden uzaklaştığım rabbime tekrar yakınlaştım çok şükür çok mutlu ve huzurluyum. "Sizin şer gördüklerinizde hayır vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz." (Bakara, 216)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı