Laptoplarda daha çabuk yıpranır ssd'ler. Çünkü masaüstüne kıyasla daha sıcak ortamda çalışmak zorunda kalırlar.Arkadaşlar benim ssd %37 de nasıl oluyor bu . Baktığım uygulama Kaspersky. 2019 veya 2020 de aldım laptop da kullanıyorum.
SSD'im neredeyse 4 yillik. Sizce bu saglik yuzdesi normal mi?
Gayet iyiSSD'im neredeyse 4 yillik. Sizce bu saglik yuzdesi normal mi?
Yıllar önce yaptığım testlerde dolu diskle ciddi yavaşlama alıyordum ben. Çok uzun zaman olduğu için hangi diskimle yaptığımı ve over-provisioning açık olup olmadığını hatırlamıyorum. Over-provisioning açıksa zaten %10-15 bir alan ayırdığı için yavaşlama olmuyor.Yüzde 80 doluluk tamamen şehir efsanesi c de sadece 15gb boş yerim var 4 yıldır kullanıyorum performans düşüşü vs yok oyunlar D de
Benim hiç başıma gelmediYıllar önce yaptığım testlerde dolu diskle ciddi yavaşlama alıyordum ben. Çok uzun zaman olduğu için hangi diskimle yaptığımı ve over-provisioning açık olup olmadığını hatırlamıyorum. Over-provisioning açıksa zaten %10-15 bir alan ayırdığı için yavaşlama olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.