4 yıllık termal macun kuru değil ama değişmeli mi?

ardi1

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop : I3 8145U 8 GB RAM MX110 2 GB , Kasa : MSI H310M PRO VDH PLUS , İ3 9100F , RX580 8 GB , 16 GB RAM , 2. Kasa : AMD Athlon XII 215 , 8 GB RAM , HD8350 1 GB
Meslek
Öğrenci
Laptop çok ısınıyor özellikle işlemcinin sıcaklığı üst kasa ya vurduğu için değiştirmek istiyorum ama üzerindeki macun kurumamış ve hala akışkan ayrıca 2020 ya da 2021 de servise gitti orada galiba macun değişimi yapıldı o zaman 2 yıllık oluyor değiştirmeli miyim?

Tabii ki de evet.

Bütçe nedir?

MX-4 alınmamalı. Nedeni de şu: Çok akışkan ve viskozitesi az bir macun olduğu için pumpout effect yapar özellikle laptopta.

Ben laptop kullanırken her Nisan-Mayıs ayında açar içini temizler macunu değiştirirdim. Özellikle Nisan-Mayıs'ta yapma sebebim de malum yaz aylarına hazırlıktı. Sadece macun değiştirmek değil aynı zamanda içini de temizleyeceğiniz için performans artacaktır.

Hocam peki macunu neyle nasıl temizlemeliyim bilgisayarcı kulak çubuğu ile temizleyebilirsin dedi.

Tabii ki de evet.

Bütçe nedir?

MX-4 alınmamalı. Nedeni de şu: Çok akışkan ve viskozitesi az bir macun olduğu için pumpout effect yapar özellikle laptopta.

Bütçe 50 artarsa 70 olabilir hocam.

Tabii ki de evet.

Bütçe nedir?

Tabii ki de evet.

Bütçe nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı