4 yıllık üniversiteden 2 yıllığa geçiş nasıl yapılır?

oakin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu sene sınava girdim. Öğretmenlik okuyordum 4 yıllık ve 2 yıllık anestezi bölümüne geçeceğim. Sıralamam vs her türlü yetiyor bölüme ama tercih yaparken nasıl yapacağım. 4 yıllık kaydımı sildirip öyle mi tercih yapacağım? Bir de askerlik tecilim ne olur kaydı sildirirsem eğer çünkü kaçağa vs düşersem kayıtta sıkıntı olmasın.

Öğrenci işlerini aradım 2 yıllık bölümlere yks ile geçişlerde kayıt sildirmek gerekiyormuş.
Ben YÖK ile görüştüm aynı anda 2 adet örgün bölüm okuyabilirsiniz dediler. Tercih yapıp yerleşmenizde sıkıntı yok yerleşince kayıt yaptırabilirsiniz dedi kadın. Youtube da rehber hocam ile de konuştum oda aynısı söyledi. Ben yerleşince gidip kayıt sildirecem 4 yıllık bölümün sonra 2 yıllığa kayıt yaptıracam.

Öğrenci işlerini aradım 2 yıllık bölümlere yks ile geçişlerde kayıt sildirmek gerekiyormuş.
peki sana söylediler mi kayıt sildirince askerlik nasıl olacak. Şimdi ben kaydı sildirince tecil iptal olur asker kaçağı vs oluruz yeni bölüme kayıt yapmazla diye korkuyorum. YÖK ile konuştun mu sen hiç.

Ben YÖK ile görüştüm aynı anda 2 adet örgün bölüm okuyabilirsiniz dediler. Tercih yapıp yerleşmenizde sıkıntı yok yerleşince kayıt yaptırabilirsiniz dedi kadın. YouTube'da rehber hocam ile de konuştum oda aynısı söyledi. Ben yerleşince gidip kayıt sildireceğim 4 yıllık bölümün sonra 2 yıllığa kayıt yaptıracağım.

Peki sana söylediler mi kayıt sildirince askerlik nasıl olacak. Şimdi ben kaydı sildirince tecil iptal olur asker kaçağı vs oluruz yeni bölüme kayıt yapmazla diye korkuyorum. YÖK ile konuştun mu sen hiç.

Öğrenci işleri ile konuştum kayıt sildirmeniz gerekli yoksa yerleşemezsin dediler. O kadar çok uğraştırdılar ki tam 4 saat sürdü askerlik tamamen aklımdan çıktı. Şu an öğrenci işleri kapalı ama yarın sabah arar sorarım askerliği.

Bu arada YÖK
Öğrenci işleri ile konuştum kayıt sildirmeniz gerekli yoksa yerleşemezsin dediler. O kadar çok uğraştırdılar ki tam 4 saat sürdü askerlik tamamen aklımdan çıktı. Şu an öğrenci işleri kapalı ama yarın sabah arar sorarım askerliği.
hmm bana şey dedi tercihten sonra yerleşip kayıt yaptırırken 2 tane aynı lisanstan okuyamazsınız birisini sildirip diğerine kayıt yaptırın dedi. Yarın tekrar gidip konişim bende yök ile aklım kaldı bak :D Umarım yarın tekrar görünce surat yapmazlar. Bu sef askerliğide sorim.

Bu arada YÖK.

Hmm bana şey dedi tercihten sonra yerleşip kayıt yaptırırken 2 tane aynı lisanstan okuyamazsınız birisini sildirip diğerine kayıt yaptırın dedi. Yarın tekrar gidip konişim bende YÖK ile aklım kaldı bak :D umarım yarın tekrar görünce surat yapmazlar. Bu sef askerliğide sorayım.

Hocam ben öğrenci işlerine ulaşamadım. Askerlik hakkında bilgi edinebildin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı