Hocam emin olun hiç bir fikrim yok. Babamın da tek açıklaması bu paraya ne toplanıyorsa onu alalım.Sistem için ne kadar SSD/HDD kapasite lazım? Bunlar da para demek biliyorsunuz.
Toplayacak arkadaşlar ona göre fiyata dahil ederek toplarlar sanırım. Beni aşan konu olduğu için ben yardımcı olamayacağım.
O bütçe varken neden HDD alınsın ki? Bas SSD'leri gitsin.HDD ve SSD'ye yüklenmeniz görüşündeyim.
Hocam inanın çok az anlarım bu konulardan. Babam bütçeyi kendi belirtti. Sanırım bizim şirketin özel logo tasarlama vs işleri de olacakmış.Bilgisayar'ın içinde bizim şirketin müşterilere verdiği fiyat teklifleri. Elemanların maaşları, aylık cirolar, gelir, giderler, siparişler, faturalar vs bir sürü şey olacak. Ayrıca e-fatura'lar her şey bu bilgisayarın içinde olacak
Bu yukarıda belirttigin islemler için 5bin TL'lik makine bile işinizi görür. Exel de hazırlanıyor bu belirttiklerin. Hiçbir ozel yuk gerektiren durum goremedim. Yuksek fiyatli makinelar; render, ileri seviyede çizim vs. İçin kullanılır. 35bine aldığınız makineda ki islemci ve ekran karti ne ise yarayacak? Yuksek depolama ve Intel'in orta seviye islemcisini tak bitti gitti
Hocam sıvı soğutma olmasın zaten. Babamlar nereden anlasın 3 ayda sıvıyı değiştirmeyiAMD Ryzen 9 3900X 3.80GHz 70MB Soket AM4 Fanlı İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatı
MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 ATX Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com 2 Adet yani toplam 128GB.Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RTX 2080 Ti GAMING X TRIO ITOPYA'da.www.itopya.com Adata XPG Spectrix S40G 1TB 3500MB/3000MB/s 3D NAND RGB PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - AS40G-1TT-C - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Seagate Barracuda ST8000DM004 3.5" 8 TB 5400 RPM SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST8000DM004 3.5m.n11.com Fsp Aurum Pt 1200W 80 Plus Platinum Full Modüler Pt1200Fm Fiyatı
Fsp Aurum Pt 1200W 80 Plus Platinum Full Modüler Pt1200Fm en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın!m.n11.com
Sıvı soğutmayı tercihinize bırakıyorum.