40.000₺ ASUS donanımlar ile sistem toplama

• Konuyu başlatan omc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.206
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
40.000 TL
Ayrıca i9 10. nesil, 4. nesil Ryzen'lardan daha güçlü olacak. Bu yüzden Ryzen'ı bekleme, ama RTX 3000 serisini kesinlikle bekle. Sabırsızım diyorsan şimdilik kasaya 1000 TL'lik bir ekran kartı tak kullan, sonra satarsın RTX 3000 serisini alırsın. Ama bence hiçbir şey alma direkt 3000 serisini bekle. Çıktığında en güçlü ekran kartı olacak.

Hocam o ASUS ablalarımızdaki parçalarla PC toplar mısınız bana? Cooler Master ASUS TUF Gaming soğutucu değil, şöyle soğutucu olsun:

kotetsu-markii-tuf-large.jpg

Videoda böyle soğutucu kullandıkları gördüm. PSU ise bu olsun ama PSU yuvası çıkmasın:

mw750tuf-380x380-2-hover.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o ASUS ablalarımızdaki parçalarla PC toplar mısınız bana? Cooler Master ASUS TUF Gaming soğutucu değil şöyle soğutucu olsun:

Eki Görüntüle 580189

Videoda böyle soğutucu kullandıkları gördüm. PSU ise bu olsun ama PSU yuvası çıkmasın:

Eki Görüntüle 580190

Söylediğiniz parçalar ASUS Türkiye'de yok. Ayrıca ASUS PSU'da en iyi marka değil, pişman olursunuz. Bakın hocam 3. kere söylüyorum hala ASUS TUF olsun diyorsunuz. Ben daha fazla cevap yazmayacağım, bütçenize göre ASUS TUF serisini asla önermem. İyi günler.

Videoda i5 9400F kullanmışlar ama Intel soğutucu değil demin dediğim TUF Gaming soğutucu kullanıyorlar. HDD kullanmamışlar, SSD bu yere taktıklarını gördüm.

Ekran Görüntüsü (24).png

RAM HyperX olsun zaten o resimde gördüğünüz gibi.

Ekran Görüntüsü (25).png

Abla SSD bu yere taktığını gördüm, SSD de HyperX.

Söylediğiniz parçalar ASUS Türkiye'de yok. Ayrıca ASUS PSU'da en iyi marka değil, pişman olursunuz. Bakın hocam 3. kere söylüyorum hala ASUS TUF olsun diyorsunuz. Ben daha fazla cevap yazmayacağım, bütçenize göre ASUS TUF serisini asla önermem. İyi günler.

Hocam ASUS PSU değil o, Cooler Master ASUS iş birliği ile yapılmış. Cooler Master PSU'lu bir PSU markası Cooler Master zaten. 650W Cooler Master ASUS TUF Gaming 650W PSU diye yaz Google'a PSU çıkacak zaten, görsellere tıkla çıkar.
Zaten ROG de toplarım. Bir 10. nesil Intel Core i7 ve RTX 3000 serisi bir çıksın toplarım.

Hocam zaten her şey ASUS Türkiye değil. Yurt dışı olsa da olsun, ben alırım.
Yani her ürün ASUS Türkiye'de değil, yurt dışı olsa da alırım.
Kısacası yurt dışı ama güvenli site ve Türkiye'ye gönderimli olsun yeter.

Bence diğer arkadaşların dediği gibi idarelik ekran kartı al. 3000 serisi seni gelecekte daha rahat ettirir.

Tamam, zaten 3000 RTX serisini de bekliyorum. Acaba RTX 3000 serisinde Ray Tracing olacak mı, olmayacak mı? Orası ise NVIDIA'ya kalmış.

Hocam her şey TUF olsun. TUF bana göre yakışıyor 😂
Bu bütçeye de TUF almak da ne bileyim... İsraf gibi olur bence.

Hocam dediğiniz parçalar iyi. TUF Gaming şeyi tamamlayayım daha sonra ROG toplarım. ROG sisteme hangi Intel işlemci yakışıyor? 10. nesil işlemcilerden biri bu sisteme uyarsa toplarım :) İyi forumlar.
Yani hocam TUF Gaming PC toplamayı tamamlayayım daha sonra ROG toplayalım.
40.000 TL bütçeden söz ediyoruz. İyi olsun bir zahmet. :)
Bütçen de varken en baştan iyi bir şey topla da, sonrasında rahat edersin. Asus'un bütün ürünleri üst segment değil.
ROG serisi TUF'tan daha üst bir segmenttir. Almışken iyisini al derim.

Hocam galiba ROG çok pahalı. Onun için bütçemi arttırabilirim.
Bütçe artacaksa ek depolama olarak şunu da ekleyebilirsin:
Samsung SSD 860 PRO SATA III 2.5 inç 4TB (MZ-76P4T0BW)
Technopat'ın 2 sene bozamadığı sağlam bir SSD.

Ayrıca video olarak istersen üst seviye ROG sistem toplamada şu iki video sana fikir verebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

10. nesil Intel Core i7 olursa tabii.
Ryzen performans olarak daha iyi sonuç veriyor. 7 nm hem de. Ryzen 9'a bakabilirsiniz. 3. nesil altı olmazsa iyi olur tabii ki. :)

Bu bütçeye de TUF almak da ne bileyim... İsraf gibi olur bence.

40.000 TL bütçeden söz ediyoruz. İyi olsun bir zahmet. :)
Bütçen de varken en baştan iyi bir şey topla da, sonrasında rahat edersin. Asus'un bütün ürünleri üst segment değil.
ROG serisi TUF'tan daha üst bir segmenttir. Almışken iyisini al derim.

Bütçe artacaksa ek depolama olarak şunu da ekleyebilirsin:
Samsung SSD 860 PRO SATA III 2.5 inç 4TB (MZ-76P4T0BW)
Technopat'ın 2 sene bozamadığı sağlam bir SSD.

Ayrıca video olarak istersen üst seviye ROG sistem toplamada şu iki video sana fikir verebilir.

Ryzen performans olarak daha iyi sonuç veriyor. 7 nm hem de. Ryzen 9'a bakabilirsiniz. 3. nesil altı olmazsa iyi olur tabii ki. :)

Hocam zaten ASUS ROG ve TUF toplayacağım ama ayrı olsun yeter.

Hocam bana ne zaman ASUS TUF ve ROG PC toplayacaksınız?

Sen iyi misin kardeşim? Sabahtan beri trollüyorsun yeter ya. Sana diyoruz ki bu bütçe ile üst düzey bir oyun PC toplayabilirsin, öbür türlü israf olur. Bu bütçeye TUF alma, çöp olur paran, israf olur diyoruz, kaç kişi yazmış sen hala "bana ne zaman TUF'lu PC toplayacaksınız?" diyorsun. Eğer gerçekten TUF almak istiyorsan git kendin topla, hem buraya danışıyorsun öneride bulunuyoruz dinlemiyor üstüne üstlük bize bilgisayarcıda çalışan eleman muamelesi yapıyorsun. Bizim de bir sabrımız var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı