40.000 TL civarı dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
40,000 civarı
Tamam hocam kargoya verilmiş bakalım bin lira zam yapmışlar. Arkadaş ne alırsak yarına kâr kalıyor resmen seçimler de var bir de ondan sonra da zam olur.

Bir arkadaş şöyle bir inceleme yapmış bakmak istersen eğer.

Evet zamdan sonra Predator ile de fiyat farkı pek kalmadı gibi her ikisini de alsamda ek olarak RAM alıp takmayı düşünüyorum hangisi mantıklı olur fiyat farkına değer mi göreceğiz.

Evet zamdan sonra Predator ile de fiyat farkı pek kalmadı gibi her ikisini de alsamda ek olarak RAM alıp takmayı düşünüyorum hangisi mantıklı olur fiyat farkına değer mi göreceğiz.
Karşılaştırma yapın hocam özelliklerine bakın hangisi daha üstün ise onu alırsınız ama öyle aman aman bir fark yoksa Nitro 16 alabilirsiniz. Ram sipariş verdim 1690 dan dedim o da çıksın aradan almışken tam olsun.

Karşılaştırma yapın hocam özelliklerine bakın hangisi daha üstün ise onu alırsınız ama öyle aman aman bir fark yoksa Nitro 16 alabilirsiniz. RAM sipariş verdim 1690'dan dedim o da çıksın aradan almışken tam olsun.

1400 TL'ye Amazon'da var bende onu düşünüyorum forumdan birisi atmıştı sağ olsun tek korkum ürünün sıkıntılı gelmesi.

Benim aldığım bu.
Alttaki sizin bahsettiğiniz galiba.

n11'den Crucial CT16G56C46S5 16 GB DDR5 5600 MHz CL46 Notebook Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Etiketledim hocam
Bu galiba sizin dediğiniz.

Transcend JM4800ASE-16G 16GB DDR5 4800Mhz CL40 1.1V Notebook Ram Amazon.com.tr

Benim aldığım bu.
Alttaki sizin bahsettiğiniz galiba.

N11'den Crucial CT16G56C46S5 16 GB DDR5 5600 MHz CL46 Notebook RAM seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bellek hızı farklı ondan galiba Predator için uyumlu link istediğimde bunu önerdi bir hocam sağ olsun

Ben de Nitro 16 için istediğim de herkes bunu almış yorumlarda da vardı kullanan ben de aldım. İleride alırım diye düşünüyorum da fiyatlar sabit kalmıyor diye aldım şimdiden.

2 cihazın farklı mı aynı mı pek bilmiyorum açıkçası ilk başta bende 2K'yı gözden çıkartmıştım yani fiyattan ziyade uyumlu olması benim için önemliydi ve bunu önerdiler bakalım ilk etapda 1x16 olarak da kullanabilirim.

2 cihazın farklı mı aynı mı pek bilmiyorum açıkçası ilk başta bende 2K'yı gözden çıkartmıştım yani fiyattan ziyade uyumlu olması benim için önemliydi ve bunu önerdiler bakalım ilk etapda 1x16 olarak da kullanabilirim.

Ben uzun süre kullanacağım için ihtiyaç olur olmaz bilmiyorum şimdiden alayım dedim. Muhtemelen şurada üç beş ay sonra bu fiyatların üstün de olacak her şey. Laptop bile üç gün de karar verdim aslın da bütçeyi 30 bin de sınırlamak istiyordum ama düzgün cihaz bulamadım. Biraz daha yükselteyim derken bunu almış bulundum.
Şahin marka araçlara bakarken ferariye bakarken buldum kendimi gibi bir şey oldu 😁

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı