40.000 TL civarı dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
40,000 civarı
Ben uzun süre kullanacağım için ihtiyaç olur olmaz bilmiyorum şimdiden alayım dedim. Muhtemelen şurada üç beş ay sonra bu fiyatların üstün de olacak her şey. Laptop bile üç gün de karar verdim aslın da bütçeyi 30 bin de sınırlamak istiyordum ama düzgün cihaz bulamadım. Biraz daha yükselteyim derken bunu almış bulundum.
Şahin marka araçlara bakarken ferariye bakarken buldum kendimi gibi bir şey oldu 😁

Ahahaha o konuda yalnız değilsin bende 30 la başladım 46 da karar kıldım daha fazla araştırma yapmıyorum yol uzun çünkü umarım canımı sıkmaz arızalı vs gelmesinden korkuyorum 20 gün içinde 2 ürün aldım 2 side hatalar verdi.

Ahahaha o konuda yalnız değilsin bende 30 la başladım 46 da karar kıldım daha fazla araştırma yapmıyorum yol uzun çünkü umarım canımı sıkmaz arızalı vs gelmesinden korkuyorum 20 gün içinde 2 ürün aldım 2 side hatalar verdi.el
Elektronik şans işi zaten iyi düşünelim iyi olsun hocam. Siz hangisin de karar kıldınız?

Hocam Nitro 16 ile araların da çok fazla bir performans farkı olduğunu düşünmüyorum ama imkan varsa her zaman daha iyisini almak lazım işin ehline @Xevanior sormak lazım.

Intel olması nedense daha cazip geliyor hocam illaki başka farkları vardır ffakat ı kadar deneyimli değilim maalesef.

43K şu an N11 de hocam.

Aman aman bir fark yok işlemci dışında. 6 bin liralık farka değmez. Nitro daha F/P.

Hocam biri 43 biri 41 şu an 2K deger bence ayrica Neo metal kasa diye biliyorum yanlış olabilir ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı