Birisine bir tavsiye veriyorsun ben de kendi fikrimi söylüyorum yükselme hemen şampiyon.Arkadaş sana al dedim mi? Konu var dedim linkini attım. Alıp alma ma senin sorunun. Git ne istiyorsan o nu al.
43K 45k arası 4000 seriler var ondan alın.
Birisine bir tavsiye veriyorsun ben de kendi fikrimi söylüyorum yükselme hemen şampiyon.Arkadaş sana al dedim mi? Konu var dedim linkini attım. Alıp alma ma senin sorunun. Git ne istiyorsan o nu al.
43K 45k arası 4000 seriler var ondan alın.
Merhaba arkadaşlar, 40.000 TL bütçe ile bir Gaming notebook almayı düşünüyorum. Oyun ve yazılım için kullanmayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucu bu Notebook'u buldum sizce nasıldır? Alınır mı? Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim.
-https://www.hepsiburada.com/dell-g15-se-5520-i9-12900h-16gb-ram-1tb-ssd-8gb-rtx3070ti-15-6-inc-qhd-240hz-ubuntu-g155520se4805u-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00003I6RAC?magaza=GpnTeknoloji
Birisine bir tavsiye veriyorsun ben de kendi fikrimi söylüyorum yükselme hemen şampiyon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.