40.000 TL İle Laptop Önerisi

Bütçe
40000
Nitro 16 mı Victus 16 mı peki? Cok fark var mı aralarında?

Bu ikisi arasında hangisi dersin? Nitro sanki bir tık daha iyi gibi.

Nitro soğutma panel vs. daha iyi hocam arada fiyat farkı var ama 4070 olsun diyorsan bu da alınabilir ve şu an güzel indirimde bu fiyata 4070 olmazdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nitro soğutma panel vs. daha iyi hocam arada fiyat farkı var ama 4070 olsun diyorsan bu da alınabilir ve şu an güzel indirimde bu fiyata 4070 olmazdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Katanada çok fazla ısınma şikayeti var.

Merhaba arkadaşlar. Maksimum 40.000 TL (2-3K fazla olabilir dert değil) bir laptop ariyorum. Üniversite öğrencisiyim masaüstü istemiyorum. Bölümümle alakalı kullanmam gereken yüksek güc gerektiren programlar olmadığından sadece oyun oynamak için kullanacağım. Önereceğiniz laptoplar Hepsiburada'da olursa harika olur. Hepsiburada'nın şimdi al şubatta öde olayı ile alacağım için bu önemli. Ayrıca Hepsiburada'dan bilgisayar falan alınır mı? Bir sıkıntı falan cıkar mı? RDR 2'de 60 ve Squad'ı yüksek ayarlarda 120 FPS oynatacak bir şeyler bulunur mu bu fiyata? Özellikle 120 Hz altında bir şey olmasın. Ekran boyutu da minimum 16 inç olursa harika olur. Gözler biraz bozuk küçük ekranda zor oluyor.

Asus Rog Strix G16 G614JV-N3157 i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu isini gorur hatta katlar.

Hocam ben de aynı bütçelerdeyim artık kafam duman oldu, en kararsız bütçe bu aralık bence. 2-3 bin tl ekleyince Asus Tuf ve hp nin 4070 li ekran kartlı modelleri var ama asus tuf kasası çok iyi değilmiş, hp lerde de throttle gibi bir sorundan bahsediliyor (ısınınca güç kesmeymiş). Acer nitro 16 övülüyor sıvı metal soğutması bulunuyor, aklım ona kayıyor diyorum ki onun 4070 olan modeli için mi zorlasam 8-9 bin tl daha ekleyip iyice bütçe artıyor. Kafam allak bullak, 11 kasımı bekleyip artık güzel bir indirim olan modele yöneleceğim ama şu an acer nitro 16 modelleri göz önünde bende. Bir de dell g15 var o da fena değil diyorlar. Bir anda asus tuf veya hp nin 4070 lik modelini de alabilirim. Artık indirim kovalıyorum, kolay gelsin herkese :)
Victus'un 4070'li modeliyle nitro 16 arasinda cok kaldım ben de. Ekran ve kasa kalitesi yüzünden 32gb ramli nitro 16 alacağım sanırım.

Victus'un 4070'li modeliyle nitro 16 arasinda cok kaldım ben de. Ekran ve kasa kalitesi yüzünden 32gb ramli nitro 16 alacağım sanırım.
Hocam aynı durumdayız bekliyorum ben de. Nitro 16 guzel tamam ama butcem varken 4070 den dusmek de istemiyorum. Nitro 16 nin 4070 li modeli piyasada yok şu an. Guzel bi indirim gelirse 4070 lik victus 16 yi alirim bende 4070 4070 dir diye dusunuyorum. Cok isinirsa da altina bi fan aliriz yolumuza bakariz diye bi dusuncedeyim ben.
Guncelleme : Nitro 16 da vodafoneda su an 39 k civarinda detayina bakamadim ama pesin fiyatina 9 taksit diyor + 2 ay sonra odeme kampanyasi da gordum bazi kartlara +++ 2 ay sonra ödeme kampanyası seçilirse 7 taksit yapıyorlar.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı