40.000 TL oyun geliştirmek için sistem önerisi

Bütçe
40.000

Wisee

Femtopat
Daha fazla  
Oyun geliştirme amaçlı, tamamen fiyat performans bir kasa arıyorum.

Oyun geliştirme amaçlı, tamamen fiyat performans bir kasa arıyorum.

İtopya'ya uğra derim, benim bütçem çok olmadığı için Trendyol'dan 15K'ya aldım memnunum; FIFA 18 falan rahat açıyor uygulamaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada eğer değecekse 40kyı biraz aşabilir illa 40k veya aşağı olucak diye bir şartım yok 45kya kadar esnetebilirsiniz ama 40 civarında olursa daha iyi olur

Hangi motoru kullanıyorsunuz? Eğer unity vb basit motorlar ise mac mini m4 tavsiye ederim. Unreal engine gibi daha güçlü motorlar için güzel bir gpu şart ama donanım konusuna çok hakim değilim

Hangi motoru kullanıyorsunuz? Eğer unity vb basit motorlar ise mac mini m4 tavsiye ederim. Unreal engine gibi daha güçlü motorlar için güzel bir gpu şart ama donanım konusuna çok hakim değilim
Unity kullanacağım ama verdiğim bütçeye göre bulabildiğinizin en iyi performans vereni olursa benim açımdan iyi olur

Unity kullanacağım ama verdiğim bütçeye göre bulabildiğinizin en iyi performans vereni olursa benim açımdan iyi olur
Mac mini m4, piyasadaki en f/p bilgisayar olabilir. Ayrıca geliştireceginiz oyunlarda ios buildi almak isterseniz yine mac cihaza ihtiyacınız olacak. Oyun oynamak veya gpu isteyen işlerle işiniz yoksa m4 mini harika bir cihaz

Mac mini m4, piyasadaki en f/p bilgisayar olabilir. Ayrıca geliştireceginiz oyunlarda ios buildi almak isterseniz yine mac cihaza ihtiyacınız olacak. Oyun oynamak veya gpu isteyen işlerle işiniz yoksa m4 mini harika bir cihaz
Daha kolay yükseltilebilir olmasını istediğim için kasa istiyorum ve fikir elde etmek için farklı farklı oyunlar oynayacağım o yüzden işimi görmez mac mini

45k bandında parça parça 4070s sistemler çıkıyor. Bu bütçede hazır almanı önermem.
Peki kendim toplasam bu bütçeyle iyi bir sistem çıkartabilir miyim veya iyi bir hazır sistem için bütçemi en az nereye kadar zorlamam gerek tahmini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…