Wisee
Femtopat
Daha fazla
Hocam ios istememe sebebim apple piyasasının şu aşamada aman aman önemli olduğunu pek düşünmüyorum ayrıca oyunlarımı mobilede çıkaracağım evet ama bu konuda ios piyasasında da bulunmak yerine kendimi çin piyasasında bulundurmaya kaynak harcamayı şahsen daha mantıklı buluyorum. Laptop istememe sebebimde öyle bugün dışarı çıkayım çalışayım gibi bir isteği olan biri değilim genelde evde takılıyorum ve masaüstünün yükseltilebilirlik ile performans açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyun geliştirmede yol planımı açıklamam daha iyi fikir verecektir size, ilk aşamada 2d oyunlar üzerinde çalışacağım başlarda çok modelleme işlerine falan girmek istemiyorum henüz ve 5070in beni çok uzun süre götüreceğine inanıyorum eğer amd kartları gerçekten bariz bir performans farkı sağlıyorsa biraz daha araştırma yapıp düşünebilirim fakat bahsettiğimiz fark minimal, olsa daha iyi olur ama çok dert değil tarzından farklar ise rtx 5070 olarak kalmasının iyi olduğunu düşünüyorum.Hocam oyun geliştirme platformunuz mobilse be ios cihazınız yoksa macbook yine mantıklı. Ios uygulamalari Mac os de sorunsuz çalışıyor.
Ama siz yine de kasa toplamak istiyorsunuz. Bence gpu olarak nvidia değil amd tercih edebilirsiniz. Genel olarak nvidia dlss vs ile yüksek performans verse de amd kas gücü olarak daha güçlü. Sizin anlattığınız senaryoda tek eksik cuda çekirdeği gibi duruyor. 3d render almayacaksaniz veya çok nadiren alacaksaniz amd gpular daha mantıklı duruyor