Yok hocam sadece ekran kartı için değil bütçenin toplam kalanı ama 3-4k daha esnetebilirim1K çıkar mı?
Sadece ekran kartı için bu fiyat değil mi?
Yok hocam sadece ekran kartı için değil bütçenin toplam kalanı ama 3-4K daha esnetebilirim.
Bu arada ana amacı oyun geliştirmek olucak (eğer sadece oyun oynama bazlı baktıysanız diye söylemek istedim) ve RAM'i 32gb yapsam nasıl olur?AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock A620M-HDV/M.2 AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Toplamda 45k.Thermalright Assassin King 120 MINI Hava Soğutucu
Daha küçük bilgisayar sistemleri veya anakartlar için 135mm yükseklikte daha fazla uyumluluk sunarken, yük altında CPU için iyi performans sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu arada ana amacı oyun geliştirmek olacak (eğer sadece oyun oynama bazlı baktıysanız diye söylemek istedim) ve RAM'i 32 GB yapsam nasıl olur?
Tamamdır hocam, en son olarakta bir önerin var mıdır bütçen el veriyorsa şunu şuna yükseltmen daha iyi olur tarzında? (parçaların sitelerindeki seçeneklerden)Sistem oyun geliştirmek için bu bütçede güzel bir sistem bence. Bütçen varsa 32 yapman daha doğru olur tabii.
Tamamdır hocam, en son olarak da bir önerin var mıdır bütçen el veriyorsa şunu şuna yükseltmen daha iyi olur tarzında? (parçaların sitelerindeki seçeneklerden)
Hocam alıyorsun Ryzen 5 7500F RX 7700 XT 12 GB 192 bit DDR 5 16 RAM 1TB SSD de aldın mı bir iş tamam (kabasını çıkarttım bu sistemle her oyuna rahat rahat girersin ekran kartı renderı da fena değil).
İşlemciyi R7 7700 yaptım, SSDyide rahatlık olması açısından 1 TB yaptım ve sormak istediğim bir şey var, kasa yeterli olacak mı? (Chatgpt'ye danıştım sistem konusunda, kasanın pek güvenilir olmadığını söyledi ondan sormak istedim)RAM dışında çok yok açıkçası ama işlemci olarak R7 7700 olabilir.
Hocam oyun geliştirme platformunuz mobilse be ios cihazınız yoksa macbook yine mantıklı. Ios uygulamalari Mac os de sorunsuz çalışıyor.İşlemciyi R7 7700 yaptım, SSDyide rahatlık olması açısından 1 TB yaptım ve sormak istediğim bir şey var, kasa yeterli olacak mı? (Chatgpt'ye danıştım sistem konusunda, kasanın pek güvenilir olmadığını söyledi ondan sormak istedim)