40.000 TL robot süpürge önerisi

YusufKaan17

Kilopat
Başlıkta yazdığım gibi robot süpürge için bütçem bu ve 12 bin liram daha olsaydı Roborock S8 Maxv Ultra alacaktım ama buna yakın özellikler taşıyan çöp haznesi olan, mop temizleme özelliği olan robot süpürge önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta yazdığım gibi robot süpürge için bütçem bu ve 12 bin liram daha olsaydı Roborock S8 maxv Ultra alacaktım ama buna yakın özellikler taşıyan çöp haznesi olan, mop temizleme özelliği olan robot süpürge önerir misiniz?

Roborock en iyisi benim bildiğim ama modele göre değişiyor bunun kendi hazneleride var ben olsam Roborock alırdım kral.

Başlıkta yazdığım gibi robot süpürge için bütçem bu ve 12 bin liram daha olsaydı Roborock S8 Maxv Ultra alacaktım ama buna yakın özellikler taşıyan çöp haznesi olan, mop temizleme özelliği olan robot süpürge önerir misiniz?
Dreame L20 Ultra, marka olarak Roborock ve Dreame disina cikmayin bence.

Geç dönüyorum kusura kalmayın arkadaşlar dreame X40 Ultra aldım ailem için ben evde olamayacağım için telefondan yardımcı olacağım aileme yaklaşık 2 gün oldu başlayalı kronik arıza olan istasyonu bulamama gibi bir sorunla da karşılaşmadım bazen indirime girip 40bin TL'ye düştüğü oluyor almak isterseniz diye son yorumumu da yapmak istedim ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar,

Ben de uzun süredir robot süpürge kullanıyorum ve bütçenize yakın bir cihaz arıyorsanız birkaç önerim olabilir:

Xiaomi / Roborock modelleri: Mop ve çöp haznesi temizleme özellikleri iyi, servis ağı yaygın ve yedek parçaları kolay bulunuyor.

Dreame L20 / X40 Ultra: Mop ve otomatik boşaltma özellikli, özellikle büyük evler için ideal modeller.

Önerim: Eğer bütçeniz Roborock S8 Maxv Ultra’ya yetmiyorsa, Roborock veya Dreame’nin orta segment modelleri bütçenize uygun ve özellik olarak yakın olacaktır.

Bence Roborock ve Dreame dışında başka marka denemek, servis ve yedek parça sorunları açısından riskli olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı