40.000 TL'ye ekran kartsız sistem önerisi

41500TL.

Özellikle ileriye dönük bir sistem isterseniz bu attıklarım sizi çok uzun süreler götürür. Bu parçalara daha az masraf yapmak isterseniz. 4070 veya 4070 Ti takarsanız gene çok rahat her işinizi yaparsınız. İlerleyen nesilde ise her işlemciyi ve ekran kartını sorunsuz bir şekilde takıp kullanabileceğiniz parçalar. Kasanın hava akışı çok iyi ayrıca 360mm üst panelde desteklediği için ön ve üst panel fanları ile beraber kasada 7 fan ile hava akışını en üst düzeye çıkarmış olacaksınız.

Tabii bütçeden kısmak isterseniz de biraz daha kısılabilir. 40k ekran kartı harici bütçe belirttiğiniz için bunları attım.

Çok sağ olun hocam sistem güzel gözüküyor dediğiniz gibi bu sisteme 4070 veya 4070 Ti taksam da bayağı işimi görür 1 2 sene sonra da bir upgrade yaparak tertemiz devam edilir gibi.
Tek sıvı soğutmayı daha iyi bir şey alsam mı bilemedim ilerleyen süreçlerde attığınız sıvı soğutucunun performansında sıkıntı olur mu herhangi bir şekilde.

Çok sağ olun hocam sistem güzel gözüküyor dediğiniz gibi bu sisteme 4070 veya 4070 Ti taksam da bayağı işimi görür 1 2 sene sonra da bir upgrade yaparak tertemiz devam edilir gibi.
Tek sıvı soğutmayı daha iyi bir şey alsam mı bilemedim ilerleyen süreçlerde attığın sıvı soğutucunun performansında sıkıntı olur mu herhangi bir şekilde.
Bu sıvı soğutma gayer kaliteli performansta sıkıntı olmaz. Bunun bir üstü alınabilecek arctis liquid 2 var sadece oda en ucuzu 4500-5000TL arası.

41500TL.

Özellikle ileriye dönük bir sistem isterseniz bu attıklarım sizi çok uzun süreler götürür. Bu parçalara daha az masraf yapmak isterseniz. 4070 veya 4070 Ti takarsanız gene çok rahat her işinizi yaparsınız. İlerleyen nesilde ise her işlemciyi ve ekran kartını sorunsuz bir şekilde takıp kullanabileceğiniz parçalar. Kasanın hava akışı çok iyi ayrıca 360mm üst panelde desteklediği için Ön ve üst panel fanları ile beraber kasada 7 fan ile hava akışını en üst düzeye çıkarmış olacaksınız.

Tabi bütçeden kısmak isterseniz de biraz daha kısılabilir. 40K ekran kartı harici bütçe belirttiğiniz için bunları attım.
SSD bu alınırsa daha iyi olur soğutucusu var.

Ayrıca kasa fan akışı üst panele bağlanacak sıvı soğutma ile beraber kasanın 7 fana çıkıcak olması ve anakartın sağlam mosfet soğutmasına sahip olması zaten genel kasa için sıcaklığa inanılmaz bir etkisi olacak. Bu soğutucu ile dandik kasa anakartta 70 derece görüyorsanız bu kasa anakart combosu ile 5-10 dereceye kadar daha serin çalışır.

SSD bu alınırsa daha iyi olur soğutucusu var.

Olabilir ama zaten anakartın soğutması hayli hayli götürür diye önermeye gerek duymadım.

Bu sıvı soğutma gayer kaliteli performansta sıkıntı olmaz. Bunun bir üstü alınabilecek Arctis Liquid 2 var sadece oda en ucuzu 4500-5000TL arası.

MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu nasıl hocam hem görüntü olarak da süper duruyor.

Ayrıca kasa fan akışı üst panele bağlanacak sıvı soğutma ile beraber kasanın 7 fana çıkacak olması ve anakartın sağlam MOSFET soğutmasına sahip olması zaten genel kasa için sıcaklığa inanılmaz bir etkisi olacak. Bu soğutucu ile dandik kasa anakartta 70 derece görüyorsanız bu kasa anakart combosu ile 5-10 dereceye kadar daha serin çalışır.

Olabilir ama zaten anakartın soğutması hayli hayli götürür diye önermeye gerek duymadım.

Evet hocam kasa ve anakart bayağı iyi zaten ısı yönünden pek sorun olacağını düşünmüyorum ama teknik arıza falan da olsun istemem 2 yıl sonra.

Ek olarak SSD'yi 2TB düşünüyorum bu zamanda 1TB yeterli gelmiyor.

MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu nasıl hocam hem görüntü olarak da süper duruyor.

Evet hocam kasa ve anakart bayağı iyi zaten ısı yönünden pek sorun olacağını düşünmüyorum ama teknik arıza falan da olsun istemem 2 yıl sonra.

O banda çıkacaksanız ya bunu alın yada deepcool derim.

O fiyat için Msı Coreliquid o kadar da iyi soğutma sağlamıyor.

Ayrıca deepcool ürünleri 2 senede bozulacak ürünler değiller. Normalde zaten attığım ürünler de 3500TL bandında bulunuyorlar. Şuanda indirimdeler.

M2 ssd konusunda da zaten bu anakartta bildiğim kadarıyla 3 tane slot var hocam. İlerde 2 tane daha takarsınız 2-3 ay sonra.

Anakarta baktım 4 m2 slotlu. Bunlardan 2 tanesi Gen5 diğer 2 tanesi ise Gen 4 destekli. ve 6 tane de sata portu bulunmakta.

Son düzenleme:
O banda çıkacaksanız ya bunu alın ya da DeepCool derim.

O fiyat için MSI CoreLiquid o kadar da iyi soğutma sağlamıyor.

Ayrıca DeepCool ürünleri 2 senede bozulacak ürünler değiller. Normalde zaten attığım ürünler de 3500TL bandında bulunuyorlar. Şu anda indirimdeler.

M.2 SSD konusunda da zaten bu anakartta bildiğim kadarıyla 3 tane slot var hocam. İleride 2 tane daha takarsınız 2-3 ay sonra.

Anakarta baktım 4 M.2 slotlu. Bunlardan 2 tanesi gen5 diğer 2 tanesi ise gen 4 destekli. Ve 6 tane de SATA portu bulunmakta.

Anladım hocam Arctic hoşuma gitti biraz videolarını izledim de
5200TL'ye ARGB'li versiyonu satılıyor alırsam onu alırım yüksek ihtimalle biraz ışıklı olsun :D

Anakart konusunda haklısınız hocam bayağı fazladan slotu varmış hoşuma gitti ama ben buraya konu açmadan önce MSI B650 Tomahawk düşünüyordum ne kadar farkı var bu Anakartların yani aradaki 2 3 bin TL'ye değer mi sizce.

Anladım hocam Arctic hoşuma gitti biraz videolarını izledim de
5200TL'ye ARGB'li versiyonu satılıyor alırsam onu alırım yüksek ihtimalle biraz ışıklı olsun :D

Anakart konusunda haklısınız hocam bayağı fazladan slotu varmış hoşuma gitti ama ben buraya konu açmadan önce MSI B650 Tomahawk düşünüyordum ne kadar farkı var bu Anakartların yani aradaki 2 3 bin TL'ye değer mi sizce.
Değer bence. Bu arada nays'a özel 3000TL geri ödeme mevzusu vardı bu X670 msı model için bir kontrol edin derim.

Ayrıca kasa fan akışı üst panele bağlanacak sıvı soğutma ile beraber kasanın 7 fana çıkıcak olması ve anakartın sağlam mosfet soğutmasına sahip olması zaten genel kasa için sıcaklığa inanılmaz bir etkisi olacak. Bu soğutucu ile dandik kasa anakartta 70 derece görüyorsanız bu kasa anakart combosu ile 5-10 dereceye kadar daha serin çalışır.

300 tl farka değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı