40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Bu konuyu inceleyebilirsinz belki işinize yarayabilir. Benzer bütçede bir sistem toplamıştım:

7800 XT bir tık daha güçlü bir ekran kartıdır ancak güncel bir şey olsun derseniz de 9060 XT 16GB'da düşünülebilir.
9060 XT 16GB'da gayet güçlüdür ancak bildiğim kadarıyla aralarında ufak bir fark olması gerekiyor da tam emin değilim yine de.

5060 Ti 16GB modeli de iyi güzeldir ancak diğer modellere göre pahalı gibi sanki. Fiyat performansı yakalayabilmek için bu bütçede tercih edilmemeli gerektiğini düşünüyorum.

Aksi takdirde diğer çevre birimlerinden baya bir kısmak gerekiyor.

Son düzenleme:
bu sistemi alcaksanda eğer sıvı sogutma ile degismeni oneririm kule tipi ddr5te yeterli olsa bile sıvı sogutucu her zaman ısı ve uzun kullanimda daha yeterli ve kasa icin saglikli olcaktir
Hocam yanlış anlaşılma olmasın ama bir bilgi karışıklığı var sanki.
Uzun kullanımda sıvı soğutmanın içerisinde ki sıvı artık ısındığı için ilk çalışmada ki performansını gösteremiyor ve sistem biraz daha sıcak çalışıyor. Hava soğutmaya göre de daha karışık bir çalışma sistemi var. Uzun vadede hava soğutma daha az masraf çıkaracağını düşünüyorum açıkcası.
Bu hazır sistemde maalesef soğutucu seçenekleri fazla eklenmemiş, toplama yapılırsa eğer onun adına daha verimli olur çünkü bu şekilde özelleştirme kısmında yetersiz opsiyonlar ile karşılaşıyoruz.
Niyetiniz kötü değil ve sizi kesinlikle bozmak istemiyorum ama bende tam tersini olduğunu biliyordum :)
Umarım yanlış anlamamışsınızdır beni.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı