40.000 TL'ye hazır sistem önerisi

Attığın hali iyi zaten ileride bir şey değiştirmeye ihtiyac kalmaz aşırı üst segment gecmezsen soldaki yani orada dediğim şu 7600 işlemci sadece 7500FIN icinde ekran kartı olan hali gibi düşün performanslari aynı onun dışı gerek yok bir şeye.
Tamamdır hocam teşekkür ederim her şey için sipariş veriyorum.

Hocam sistem yarın geliyor soğutma olarak ne önerirsiniz önerilen soğutucular genelde stokta olmuyor link ile birlikte atabilir misiniz?

Hayırlı olsun.

Son olarak eklemek istediğim benim monitörüm AOC Q27g4X 180Hz olan monitör DisplayPort ile çalışıyor bu anakart DisplayPort destekler mi?

Son düzenleme:
Yok hocam fark yaratmaz 14400F ile 7500F, 7600 benzer performanstalar. Siz bence hiç o fiyatlara çıkmayın 39.000 ₺ 4070 sistem var. Sizin durumunuzda daha mantıklı hem bütçe hem ihtiyaç olarak.

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4070-h610m-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html Hocam bu sistemdeki işlemci 14400F yapın, Ramleri 32 yapın, Fazeon soğutucu ekleyin 39.168 ₺ yapıyor. Hem sizin ihtiyaçlarınıza uygun hem de fiyatı uygun.
Sitede 32gb ram göremedim tam olarak nerede?

Hocam sistem yarın geliyor soğutma olarak ne önerirsiniz önerilen soğutucular genelde stokta olmuyor link ile birlikte atabilir misiniz?

Son olarak eklemek istediğim benim monitörüm AOC Q27g4X 180Hz olan monitör DisplayPort ile çalışıyor bu anakart DisplayPort destekler mi?

Ekran kartina takacaksin DP'yi anakarta takma

Yok hocam fark yaratmaz 14400F ile 7500F, 7600 benzer performanstalar. Siz bence hiç o fiyatlara çıkmayın 39.000 ₺ 4070 sistem var. Sizin durumunuzda daha mantıklı hem bütçe hem ihtiyaç olarak.

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx4070-h610m-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html hocam bu sistemdeki işlemci 14400F yapın, RAM'leri 32 yapın, Fazeon soğutucu ekleyin 39.168 ₺ yapıyor. Hem sizin ihtiyaçlarınıza uygun hem de fiyatı uygun.

Hocam gereksiz R7 7700X işlemci seçildiğinde 9060XT 16 GB ile 41k oluyor zaten şu an web indirimi var sanırsam ama.

RAM'ler rezalet bu arada attığının.

Ekran kartina takacaksin DP'yi anakarta takma.

Hocam gereksiz R7 7700X işlemci seçildiğinde 9060XT 16 GB ile 41k oluyor zaten şu an web indirimi var sanırsam ama.

RAM'ler rezalet bu arada attığının.

Hallettim evet yanlış biliyormuşum. Monitörüm FreeSync destekliyor AMD ayarlarından bir şey de açınca oyunda yüksek FPS'ten sabitlesem dahi arada bir lag gibi bir şey oluyor ne yapmalıyım?

Başkan hangisini aldın SS atabilme şansın var mı?

Direkt bunu aldım şu an hiçbir sorun yok. Sadece stok fan yerine oradaki herhangi bir sıvı soğutmayı alabilirmişim 200 TL farkla 1-2 haftaya daha kaliteli bir soğutucuya geçeceğim. Bir de RAM'i 32 yapabilirsin. Kasanın adaptörü kısa geldi ama prize çok yakın bir yere koydum kasayı. AAA oyunlarda biraz fazla fan sesi geliyor. Kasayı 7 fanlı alırsan daha da güzel olabilir sürekli çın çın ses geliyor o da sanırım stok işlemci soğutucudan dolayı.

Dosya Ekleri

• IMG_6941.jpeg
    IMG_6941.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 23
Direkt bunu aldım şu an hiçbir sorun yok. Sadece stok fan yerine oradaki herhangi bir sıvı soğutmayı alabilirmişim 200 TL farkla 1-2 haftaya daha kaliteli bir soğutucuya geçeceğim. Bir de RAM'i 32 yapabilirsin. Kasanın adaptörü kısa geldi ama prize çok yakın bir yere koydum kasayı. AAA oyunlarda biraz fazla fan sesi geliyor. Kasayı 7 fanlı alırsan daha da güzel olabilir sürekli çın çın ses geliyor o da sanırım stok işlemci soğutucudan dolayı.

Anladım kanka teşekkürler hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı