40.000 TL'ye iyi pil süresi veren ve hafif notebook önerisi

Bütçe
40000tl

Kartos3

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba. Arkadaşıma yakın zamanda notebook alacağız. Pil ömrü iyi, hafif ve 14 inç bir model almak istiyor. Ara sıra sistem gerektirmeyen hafif oyunlar oynuyor bu yüzden AMD işlemcili model almasının daha uygun olacağını düşündüm (dahili ekran kartı performansı iyi) ancak çok az AMD'li notebook var. Intel işlemcili modellerden de hangisi alınır bir fikrim yok. Ek olarak Gaming model bir cihaz almak istemiyor. Bütçe maksimum 40k. Önerilerinizi bekliyorum.

Edit: İlk başta bu modeli düşünmüştük: https://www.akakce.com/laptop-noteb...-780m-14-wuxga-notebook-fiyati,774597934.html
Ancak 8845HS nasıl bir pil ömrü sunar bilemedik.

MacBook düşünmez misiniz? Pil ömrü, hafiflik ve hissiyat olarak anlatmaya bile gerek yok diye düşünüyorum. Uzun yıllarca kullanır, ileride iş için bile kullanabilirsiniz.

Oyun da oynayabilirsiniz yalnız hangi oyunlarda ne kadar fps veriyor bir bakın önce. Mesela ben sadece FM 2024 oynuyorum ve neredeyse tüm ligler aktif max grafiklerde 0 sıkıntı ile oynuyorum.

Uzun pil ömrü için.
Windows zorunlu ise..
Huawei
Acer travelmate veya Swift modellerine bakınız.
Sanırım Lenovo Thinkbook'lar da iyiydi.

Arkadaşlar merhaba. Arkadaşıma yakın zamanda notebook alacağız. Pil ömrü iyi, hafif ve 14 inç bir model almak istiyor. Ara sıra sistem gerektirmeyen hafif oyunlar oynuyor bu yüzden AMD işlemcili model almasının daha uygun olacağını düşündüm (dahili ekran kartı performansı iyi) ancak çok az AMD'li notebook var. Intel işlemcili modellerden de hangisi alınır bir fikrim yok. Ek olarak Gaming model bir cihaz almak istemiyor. Bütçe maksimum 40k. Önerilerinizi bekliyorum.

Edit: İlk başta bu modeli düşünmüştük: https://www.akakce.com/laptop-noteb...-780m-14-wuxga-notebook-fiyati,774597934.html
Ancak 8845HS nasıl bir pil ömrü sunar bilemedik.
Buyrun hocam: Amazon.com.tr

AMD Ryzen 9 8945HS 32GB 1TB SSD 15.6" 3K (2880 x 1800) OLED​

Buyrun hocam: Amazon.com.tr

AMD Ryzen 9 8945HS 32GB 1TB SSD 15.6" 3K (2880 x 1800) OLED​

Arkadaşlar selamlar, ben de bu bütçelerde bir laptop arıyorum, hafif olması, kucağımda da kullanabilmem için önemli. Sadece fm, cities skylines gibi oyunlar oynuyorum. Onun dışında webde gezinme vs. Bu cihaz alabileceğim en iyi cihaz mıdır? İşimi görür mü? 2-3 saat cities skylines oynatır mı? Amazonda nethouse satıcısından alıcam ona göre.

Arkadaşlar selamlar, ben de bu bütçelerde bir laptop arıyorum, hafif olması, kucağımda da kullanabilmem için önemli. Sadece FM, Cities Skylines gibi oyunlar oynuyorum. Onun dışında webde gezinme vs. Bu cihaz alabileceğim en iyi cihaz mıdır? İşimi görür mü? 2-3 saat Cities Skylines oynatır mı? Amazon'da Nethouse satıcısından alacağım ona göre.

Hocam oyun konusunda sizi üzebilir belki ama webdeki işlerinizi rahatlıkla yapabileceğinizi düşünüyorum. Ryzen 9 serisi işlemci var, bu işlemciyi 70-100 bin TL'lik laptoplarda görüyoruz. Ekran konusu zaten... 3K OLED... Efsane bir şey. Karar sizin hocam. Oyun konusunda çok bir beklentiniz yok ise güzel bir seçim bence.

Hocam oyun konusunda sizi üzebilir belki ama webdeki işlerinizi rahatlıkla yapabileceğinizi düşünüyorum. Ryzen 9 serisi işlemci var, bu işlemciyi 70-100 bin TL'lik laptoplarda görüyoruz. Ekran konusu zaten... 3K OLED... Efsane bir şey. Karar sizin hocam. Oyun konusunda çok bir beklentiniz yok ise güzel bir seçim bence.
Oyun konusunda hocam sadece bir kaç strateji oyunu ve FM oynuyorum. Yani zaten bir xbox sahibiyim AAA oyunları onda oynuyorum o yönden hiç bir beklentim yok. Bu tarz oyunları oynatırken de mi sıkıntı çıkarır peki? Yani basit oyunları da mı oynayamam sizce ( işlemci değil de sıcaklık vs. olarak).

Oyun konusunda hocam sadece bir kaç strateji oyunu ve FM oynuyorum. Yani zaten bir xbox sahibiyim AAA oyunları onda oynuyorum o yönden hiç bir beklentim yok. Bu tarz oyunları oynatırken de mi sıkıntı çıkarır peki? Yani basit oyunları da mı oynayamam sizce ( işlemci değil de sıcaklık vs. olarak).
Hocam 32 GB ram ve Ryzen 9 işlemciyi düşündüğümde sorun olmaz diye düşünüyorum. Dediğiniz oyunlar zaten işlemci ve ram performansına bakan oyunlar genel olarak. Oled ekranlı bir laptop deneyimini de denemek isterseniz alabilirsiniz.

Hocam 32 GB ram ve Ryzen 9 işlemciyi düşündüğümde sorun olmaz diye düşünüyorum. Dediğiniz oyunlar zaten işlemci ve ram performansına bakan oyunlar genel olarak. Oled ekranlı bir laptop deneyimini de denemek isterseniz alabilirsiniz.
Hocam şu modeli de buldum. RAM daha az bir de işlemci performansı %3 falan daha kötü ama build quality olarak zenbooklar vivobooklardan daha iyi diyolar. Siz ne dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı