Ryzen 5 3500X kullandım. Aldığımdan beri hep sorun yaşadım. Bir de Intel'i deneyeyim diyorum. Gerçi AMD'nin yeni nesil işlemcilerini denemedim.İntel için özel sebep varmı? AM5 soketin önü daha açık ve desteği daha fazla. Performansı söylemiyorum bile. Fiyatıda uygun.
![]()
SUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Ne sorunu olacak hocam işlemcide anlamadım, ısınma falan mı? AMD nin 7 serisi gayet stabil ve İntel'e göre ucuz. İntel bu bütçelerde genel olarak Render veya iş ağırlıklı sistem tercih edenler için öneriliyor.Ryzen 5 3500X kullandım. Aldığımdan beri hep sorun yaşadım. Bir de Intel'i deneyeyim diyorum. Gerçi AMD'nin yeni nesil işlemcilerini denemedim.
Isı problemi mi?Çok sorun yaşadım işlemcimle. Aldığımdan beri performansı çok düşüktü. AMD almaya korkuyorum![]()
@Octafox işlemcilerinde bir problem yok. Kart desen neyse![]()
Ben 3500X'in kronik bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Sadece 6/6 olması dezavantajdı. Sen işlemciye takılma şuan bu kadar. Önerdiğim sistemde ki işlemci gayet güçlü ve sorunsuz.Belki de benim 3500X sağlam degildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.