40.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
40000

Osman Asaf

Hectopat
Daha fazla  
Max verebileceğim miktar 41-42 falan, tabii ki 30 binlerde olsa daha iyi olur. Oynayacağım oyunlar belli: BF1, BF2, Valorant, CS2, FC24-25, belki orta grafik RDR2 (belki o da). Bunları rahat oynatsın istiyorum. Çok ısınma problemi olmaması önemli, aşırı sesli de olmasa iyi olur. Önerebileceğiniz bir dizüstü PC var mı? İlk defa alacağım.

RTX 4050 serisinden HP Victus modeli kullanıyorum tavsiye edebilirim RDR 2 yide en yüksek ayarlarda sorunsuz oynadım 40-44 arası bulabilirsin piyasada.
Max verebileceğim miktar 41-42 falan, tabii ki 30 binlerde olsa daha iyi olur. Oynayacağım oyunlar belli: BF1, BF2, Valorant, CS2, FC24-25, belki orta grafik RDR2 (belki o da). Bunları rahat oynatsın istiyorum. Çok ısınma problemi olmaması önemli, aşırı sesli de olmasa iyi olur. Önerebileceğiniz bir dizüstü PC var mı? İlk defa alacağım.

Kronik sorunu falan var mi hocam bir problem çıkardı mı (baktim 33 bin TL şu an indirimli F

Victus kullanıcısıyım tavsiye ederim.

Log serisinin anakart yakma sorunu var MSI watt değeri az olmasına rağmen çok ısınıyor.
HP Victus fiyatı biraz daha pahalı ama 120 watt ve sıcaklık olarak daha performanslı Hall efect sensör sorunu var deniyor ama hiç karşılaşmadım karşılaşsanızda servis tam destek veriyor.

ASUS TUF'larda var yeni sersisi nasıl bilmiyorum ama eski serisi çok ısınıyor.

Victus kullanıcısıyım tavsiye ederim.

Log serisinin anakart yakma sorunu var MSI watt değeri az olmasına rağmen çok ısınıyor.
HP Victus fiyatı biraz daha pahalı ama 120 watt ve sıcaklık olarak daha performanslı Hall efect sensör sorunu var deniyor ama hiç karşılaşmadım karşılaşsanızda servis tam destek veriyor.

ASUS TUF'larda var yeni sersisi nasıl bilmiyorum ama eski serisi çok ısınıyor.
Hocam son bi soru asus tuf a15 mi yoksa hp victus mu. Ben de sensör sorununu duydum ama herkeste olmuyormus bide destek veriyorlarsa muhim degil bu iki model arasinda ne diyebikirsin bana

RTX 4050 serisinden HP Victus modeli kullanıyorum tavsiye edebilirim RDR 2 yide en yüksek ayarlarda sorunsuz oynadım 40-44 arası bulabilirsin piyasada.

Alınmaz Hall sensör sorunlu ve paneli kötü.

Hocam son bir soru ASUS TUF A15 mi yoksa HP Victus mu? Ben de sensör sorununu duydum ama herkeste olmuyormus bir de destek veriyorlarsa muhim degil bu iki model arasinda ne diyebikirsin bana.

Servisleri bir işe yaramıyor. Onlar da sorunu çözemiyor.

Acer Nitro hakkinda diyebileceğiniz bir şey var mi bu fiyat bandinda.

Nitro 16 harici alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı