40.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

• Konuyu başlatan iProxy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 418
Bütçe
40.000
3K daha fazla verip Nitro+ ve EXPO uyumlu RAM almak daha mantıklı olur muydu? Pulse için olumsuz yazıları gördüm.

Bence hayır. Nitro yerine az daha koyuo 9070 alınabiliyor bence gereksiz olurdu. Pulse modeli Nitro'ya göre daha çok ısınıyor diye biliyorum bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Bence hayır. Nitro yerine az daha koyuo 9070 alınabiliyor bence gereksiz olurdu. Pulse modeli Nitro'ya göre daha çok ısınıyor diye biliyorum bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.
Anladım peki sizin sistemin çok benzerini vatanda gördüm ama ekran kartı 4060 ti. Özelleştirme ile 37k. 1080p oyunculuk için ne diyorsunuz.

Almayı düşündüğünüz sistem çöp. O fiyata o özellikler hiç olmamış. Ayrıca bence bekleyin aceleniz yoksa çünkü 9070 ekran kartları Türkiyede iyi bir fiyattan çıkış yaptı. AMD iyi bir stok ile piyasaya girdi ve muhtemelen 1-2 ay içerisinde güzel fiyatlı 9070 içeren anlaşmalı hazır sistemler görürüz. O zaman almanız daha mantıklı.

Almayı düşündüğünüz sistem çöp. O fiyata o özellikler hiç olmamış. Ayrıca bence bekleyin aceleniz yoksa çünkü 9070 ekran kartları Türkiyede iyi bir fiyattan çıkış yaptı. AMD iyi bir stok ile piyasaya girdi ve muhtemelen 1-2 ay içerisinde güzel fiyatlı 9070 içeren anlaşmalı hazır sistemler görürüz. O zaman almanız daha mantıklı.
Benim beklediğim oyun GTA 6 zaten. 1080p yüksek ayarlarda oynatacak sistem bakıyorum. GTA 6 seviyesi dengi veya altındaki oyunlarda oynasam yeter. Onun için 4060 ti alayım yıllarca kafam rahat etsin, işte watman sorunu yaşamak istemedim. Bilmiyorum şu an araştırma aşamasındayım. AMD 7000 serisi güzel diyor duydum. Belki ona göre sistem bakarım

Benim beklediğim oyun GTA 6 zaten. 1080p yüksek ayarlarda oynatacak sistem bakıyorum. GTA 6 seviyesi dengi veya altındaki oyunlarda oynasam yeter. Onun için 4060 ti alayım yıllarca kafam rahat etsin, işte watman sorunu yaşamak istemedim. Bilmiyorum şu an araştırma aşamasındayım. AMD 7000 serisi güzel diyor duydum. Belki ona göre sistem bakarım
Wattman sorunu eskide kaldı. AMD son yıllarda kendini geliştirdi artık ne yazılımsal ne de donanımsal sorunlar yaşatıyor. 9070 taş gibi kart olmuş. Ben yerinizde olsam bekler bütçemi bir tık daha arttırır, 4060 Ti yerine 9070 alırdım. Hatta mümkünse 9070 XT alırdım.

Wattman sorunu eskide kaldı. AMD son yıllarda kendini geliştirdi artık ne yazılımsal ne de donanımsal sorunlar yaşatıyor. 9070 taş gibi kart olmuş. Ben yerinizde olsam bekler bütçemi bir tık daha arttırır, 4060 Ti yerine 9070 alırdım.
Bütçeyi o kadar aşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Kart 30 k sanırım. Tabi şimdilik. 41 bine 7800xt bana bir hayli fazla. 2k bile bana fazla. 7700xt yeter diye düşünüyorum.

Bütçeyi o kadar aşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Kart 30 k sanırım. Tabi şimdilik. 41 bine 7800xt bana bir hayli fazla. 2k bile bana fazla. 7700xt yeter diye düşünüyorum.
Kart 30k ancak daha anlaşmalı hazır sistemler çıkmadı. Bu ülkede 4060 parasına 4060lı hazır sistemler satıldı. Ondan dolayı hazır sisemleri beklemek mantıklı olacaktır. Firmalar satış yapabilmek için kârdan zarar etmeyi mantıklı buluyorlar. 45k civarına çok rahat 9070'li hazır sistemler göreceğimizi düşünüyorum. Yıl olmuş 2025 artık 1080p değil en azından 2K gaming'e geçiş yapılmalı.

Kart 30k ancak daha anlaşmalı hazır sistemler çıkmadı. Bu ülkede 4060 parasına 4060lı hazır sistemler satıldı. Ondan dolayı hazır sisemleri beklemek mantıklı olacaktır. Firmalar satış yapabilmek için kârdan zarar etmeyi mantıklı buluyorlar. 45k civarına çok rahat 9070'li hazır sistemler göreceğimizi düşünüyorum.
Eskiden 4070s sistemler 35-40 binmiş. Şimdi 50 oldu heralde yeniyıl ve ek zamlar oldu sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı