Yakın bir zamanda PC dizmek istiyorum bütçem 40.000₺ (mouse, klavye ve kulaklık parası bu paraya dahil değildir) 40.000₺ nasıl bir PC dizerim ve PC'yi dijitalden mi alayım fiziksel olarak mı?
Güvenilir bir yerse dijital sorun cikartmaz.PC'yi dijitalden mi alayım fiziksel olarak mı?
Trabzon hocamHangi ildesiniz hocam ?
Trabzon hocam.
![]()
AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GABYTE Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB-GIGABYTE A620M-H-16GB DDR5 -512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anakarti B650 SSD'yi 1TB yapip alabilirsiniz hocam. Butceniz yeterse 32 ramede yukseltlebilir.
Güvenilir bir yerse dijital sorun cikartmaz.
Tam olarak ne sorunu var hocam kullanan tanidiklarimda bi sikayet gormedim.O anakart sorunlu, S2H yapılmamalı.
Tam olarak ne sorunu var hocam kullanan tanidiklarimda bi sikayet gormedim.
Vatan var da onlar çok fazla fiyat çekiyorlar Trendyol'dan alsam mantıklı mı sizce hocam tabii trentoldakilerin ekran kartları NVIDIA filan değil Zeiron'ya da Palit filan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.