40.000 TL'ye sistem toplamak

emrbRR

Picopat
Daha fazla  
Monitör hariç beni üzmeyecek güncel oyunları ve önümüzdeki zamanlarda çıkacak oyunları da oynatacak tavsiyeye ihtiyacım var. Mevcut bilgisayarım oyunun en can alıcı yerinde masaüstüne atıyor. Böyle sorunlar yaşamak istemiyorum.
Ekran kartı, işlemci, sistemin birbirine uyumunu o kadar anlamıyorum ki anlatamam. Bu konuda ilim sahibi üstatların tavsiyesine ihtiyacım var.

Ekran kartı Nvidiamı istiyorsun yoksa AMD mi? Yada ne tür oyunlar oynuyorsun ona göre ekran kartıyla öneri yapabilirim.

Eğer ilerde çıkacak oyunlarıda düşünüyorsan ekran kartı vram yüksek olması gerekiyor. Nvidia ekran kartlarının yüksek Vram bulunanları ateş pahası. Sadece saf oyun performansı istiyorsan AMD tam bütçe dostu ve eski sorunlarını düzelttiği için beni bile cezbetti. Uzun zamandır Nvidia kullanıcısı olarak Amd ekran kartı kullanmaya başladım ve paramı boşa harcıyormuşum dedim çünkü Nvidia ekran kartının her teknolojisini kullanmadığımı farkettim. Şuan FSR 3.0 ile AMD’nin yeni besil kartları çok güçlü ve Vramları yüksek. Call of Duty Black Ops 6 oynuyorum ve ayarlarımı düşükte hiçbirzaman oynamam. Dlss tabiki birçok oyunda iyi ancak aynı performansı veren bir ekran kartına 5k fazla fiyat veremem. Saf güç ve yüksek Veam istersen sana şu sistemi önerebilirim. Daha bilgili arkadaşlarda önerim hakkında eksiklerim varsa tamamlayabilir.

7500f düşük watt kullandığı halde çok güzel performans veriyor ve fiyatı gayet ideal.
7800xt ise 16gb vrami ve yüksek frekans hızıyla sizlere uzun süre yetebilecek bir ekran kartı. Karşılaştırma olarak 4070 ve 4070super ile fiyatı baz alındığında düşünmeden alınması gerektiğini söylemek isterim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı