40.000TL hazır sisten önerisi

PS5 Slim standart alacağım vade farksiz 9 ay taksit ile. 60k yerine monitör dahil 30k harcamış olurum. 5000 serisi GPU ve 9000 serisi CPU'lar gelince de PS5 SLI'min yanına güzel bir AM5 sistem çekerim. İkisinin birden keyfini sürmüş olurum.

Önerim PS5 almanız değildir PS5 alınca oyunlarda para istiyor. En azından RTX 4060'lı bir sistem alırsanız para vermeden malum yerlerden oyun indirirsiniz. Ben indiriyorum virüs yok. Hatta anlık olarak SS atayım oyunu. Olurda cevap yazamaz isem ban yemişim demektir :D.

Dosya Ekleri

• 1722963256522.png
    1722963256522.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 22
Teşekkürler ama 1080p oyunculuk devri yavaş yavaş bitti onun yerine 4K TV ya da monitör de tercihim PS5 olacak. 4060 sistemimi 3 ay önce sattım. Gene almak mantıksız olur. Yazdıklarımı tekrar okuyun tekrar PC alacağım demişim ama ileride. Teşekkürler.

Önerim PS5 almanız değildir PS5 alınca oyunlarda para istiyor. En azından RTX 4060'lı bir sistem alırsanız para vermeden malum yerlerden oyun indirirsiniz. Ben indiriyorum virüs yok. Hatta anlık olarak SS atayım oyunu. Olurda cevap yazamaz isem ban yemişim demektir :D.
Korsan oynamıyorum ve ps plus abonesi yeterince oyun barındırıyor. En azından 60k para harcamamıs olacağım.

4060 sistem de alsam 10k fazla vereceğim. Bunu da anlamanız lazım bence artık. PS5 en azından vade farksiz alınıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı