BarışBskn
Decapat
Bu arada o SSD'nin tek artısı 1TB olması. Pek fark yok. O sistemdeki kasadaki PSU'da pek iyi değil.
B650M-B ile B650M-K arasinda 3 faz fark ve M.2 slotu sayısı olarak da fark var. Fark yok değil.
O zaman Sinerji'deki sistemi alıyorum. 7600 ve 7500F hangisi daha iyi ve sorunsuzdur.
Bu arada o SSD'nin tek artısı 1TB olması. Pek fark yok. O sistemdeki kasadaki PSU'da pek iyi değil.
B650M-B ile B650M-K arasinda 3 faz fark ve M.2 slotu sayısı olarak da fark var. Fark yok değil.
Dostum 40k ama o islemciye stok fan yeterli degil onu diyorum. Ayrica taksitle alirsan iyi kaziklanirsin haberin olsun. 12 taksit diyorsun bir de. Gayet normal o kadar fark koymasi. 40k elinde paran varsa alirsin yoksa taksitle bu sistemler pek mantikli degil.
Başka çarem yok ki hocam. Nakit yok kredi kartım var o zaman peşin fiyatına gideyim PS5 Slim mi alsam acaba. Amazon'dan vade farkı da almıyor. En azından PC alana kadar idare ederim. Çok karışık kafam.
Hocam Sinerji'deki sistem 12 taksit ile 49k ya geliyor. 39 bin normal fiyatı. 32 RAM CL30 özelleştirilmesi ile birlikte mantıksız mi?
Son düzenleme: