40-45 bin TL'ye render ve oyun için sistem önerisi

Bütçe
40.000-45.000

palvinn

Femtopat
Daha fazla  
After Effects'den render alacagim icin ekran kartinin NVIDIA olmasi lazim. Oyun olarak Valorant CS en baba RDR 2 oynarim. 60 FPS vermesi yeter hikayeli oyunlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
After Effects'den render alacagim icin ekran kartinin NVIDIA olmasi lazim. Oyun olarak Valorant CS en baba RDR 2 oynarim. 60 FPS vermesi yeter hikayeli oyunlarda.
45k 44800 falan yapıyor.

45k 44800 falan yapıyor.

Hocam 5070'in 12 GB VRAM'inden dolayı 5070 yerine 40-45K'ya direkt 9070'li hazır sistemler var onlar daha mantıklı olmaz mı? Çünkü 12 GB VRAM'in 3-4 yıl sonra çok çok zorlanacağını ve kartın gücü yüksekte olsa VRAM'den dolayı çok daha düşük performans vereceğini veya mecburi düşük ayarlarda oynatacağından korkuyorum bu yüzden 9070'li sistemlere daha yakın bakıyorum. Sizin tavsiyeniz nedir?

Hocam 5070'in 12 GB VRAM'inden dolayı 5070 yerine 40-45K'ya direkt 9070'li hazır sistemler var onlar daha mantıklı olmaz mı? Çünkü 12 GB VRAM'in 3-4 yıl sonra çok çok zorlanacağını ve kartın gücü yüksekte olsa VRAM'den dolayı çok daha düşük performans vereceğini veya mecburi düşük ayarlarda oynatacağından korkuyorum bu yüzden 9070'li sistemlere daha yakın bakıyorum. Sizin tavsiyeniz nedir?
Hocam render konusunda nvidia daha başarılı. Cuda cores konusunda nvidianın rakibi olmadığı için render istediği için arkadaş mecbur rtx 5070 e yönelmemiz gerekecektir. İşlemci konusunda ryzen 5 7500f render performansına çok bişi denilmez fakat bu bütçelerde mecbur olması gerek.

Hocam render konusunda NVIDIA daha başarılı. CUDA cores konusunda NVIDIA'nın rakibi olmadığı için render istediği için arkadaş mecbur RTX 5070'e yönelmemiz gerekecektir. İşlemci konusunda Ryzen 5 7500F render performansına çok bir şey denilmez fakat bu bütçelerde mecbur olması gerek.

Render konusunda tabii ki NVIDIA. Ben kendim için sordum hazır konuyu bulmuşken yazmak istedim. Bu 12 GB VRAM çok dert olur mu 3-4 yıl sonra.

45k 44800 falan yapıyor.

Ben olsam BIOSTAR anakarta bulaşmam.

45k 44800 falan yapıyor.
Sistem Render için toplandığından ram 32 SSD daha iyi bir SSD kullanılabilir bütçe çıkarsa.

bu sistemi almaya karar verdim anakarti B650M yaptim zaten taksitli alacaktım peşin fiyatina taksit varmış.

Render konusunda tabii ki NVIDIA. Ben kendim için sordum hazır konuyu bulmuşken yazmak istedim. Bu 12 GB VRAM çok dert olur mu 3-4 yıl sonra.

5070 Ti alabiliyorsan al benim bütcemi aşıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı