40-45k laptop önerisi

Bütçe
40000-45000

Zlax0

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar dostlarım. Yakın bir arkadaşım için laptop bakıyoruz fiyat bandı 40-45k arası. Onu üzmeyecek uzun seneler götürebilecek bir bilgisayar bakıyorum. Hem üniversitede kullanacak hem oyun oynayacak. Soğutma olarak sıkıntı yaratmayacak ekran kartı güçlü olan bir model düşünüyorum. Aklımda MSI PULSE 16 AI C1VFKG-087XTR Intel Core Ultra 7-155H 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 16 inç FHD+ 144Hz FreeDos Gaming Laptop modeli var. Laptop konusunda aşırı fazla bilgili değilim o yüzden buradaki bilgili arkadaşlara da bir danışayım istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin seçtiğiniz iyi 5-6 yıl götürür.

ekrna kartının watt değeri ne kadardı hocam pek bulamadım da

120W diye biliyorum yalnız bazı arkadaşlar laptopta kronik var diyor hall sensörle ilgili, işlemci tam güçte mi ne çalışmıyordu galiba yanlış bilgi vermek gibi olmasın. Temiz sorunsun model arıyorum.
Bu durumda MSI daha mantıklı gibi. Bildiğim kadarıyla kronik sorunu yok ve ekran kartı watt değeri olarak da 140 watt değerinde çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda MSI daha mantıklı gibi. Bildiğim kadarıyla kronik sorunu yok ve ekran kartı watt değeri olarak da 140 watt değerinde çalışıyor.
Evet ben de şimdi arayışımı bitirdim, sizin attığınız model en mantıklısı.
Bu modelin ayrıca ekranının düz %100sRGB hali de var bunda renkler daha doygun, gözüm yorulur derseniz linkini bırakabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı