40-50 bin TL sistem önerisi

TufanBuraKaya

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır kullandığım bir masaüstü bilgisayarım vardı lakin artık değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Belli bir oranda sistemlerden ve ekipmanlardan anlasam da fiyatları yüksek olunca burada ki işin ehli insanlara danışmak istedim.

Bir masaüstü sistemi önermenizi rica ediyorum, hikayeli oyunlar oynayan biriyim 2K çözünürlükte günümüz oyunları rahat ve huzur içerisinde oynayabileceğim bir sistem tavsiye etmenizi rica ediyorum. Aynı zamanda bu sistem için bir de monitör.

(Eğer özellikle bütçemi biraz daha yükseltip almamı istediğiniz bir şey var çok az daha bütçeyi zorlayabilirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun zamandır kullandığım bir masaüstü bilgisayarım vardı lakin artık değiştirmem gerektiğini düşünüyorum. Belli bir oranda sistemlerden ve ekipmanlardan anlasam da fiyatları yüksek olunca burada ki işin ehli insanlara danışmak istedim.

Bir masaüstü sistemi önermenizi rica ediyorum, hikayeli oyunlar oynayan biriyim 2K çözünürlükte günümüz oyunları rahat ve huzur içerisinde oynayabileceğim bir sistem tavsiye etmenizi rica ediyorum. Aynı zamanda bu sistem için bir de monitör.

(Eğer özellikle bütçemi biraz daha yükseltip almamı istediğiniz bir şey var çok az daha bütçeyi zorlayabilirim.)

En mantıklısı budur.

Aynı sistemin 40 k olanı varken nasıl en iyisi bu hocam.

Aynı fiyata 70 Ti Super.
İstersen 871 TL aza 7500fi seçebilirsin Max 1 FPS oynar.

Son düzenleme:
Aynı sistemin 40 k olanı varken nasıl en iyisi bu hocam.

Aynı fiyata 70 Ti Super.
İstersen 871 TL aza 7500fi seçebilirsin Max 1 FPS oynar.
Bu Palit modeli iyi bir ekran kartı mıdır hocam? Bu konuda çok bilgim yok sonuçta bildiğim bazı markalar var MSI , Asus gibi markalara daha aşinayım

PSU C4.

Bu Palit modeli iyi bir ekran kartı mıdır hocam? Bu konuda çok bilgim yok sonuçta bildiğim bazı markalar var MSI, ASUS gibi markalara daha aşinayım.

Palit iyidir hocam ama bu 2 sistemde PSU çöp extra ekleme yapabilecek misin?

Bu Palit modeli iyi bir ekran kartı mıdır hocam? Bu konuda çok bilgim yok sonuçta bildiğim bazı markalar var MSI, ASUS gibi markalara daha aşinayım.

Tasarım ses soğutma farkları ufakta olsa var hocam ama en buyuk fark fiyat gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

PSU C4.

Palit iyidir hocam ama bu 2 sistemde PSU çöp extra ekleme yapabilecek misin?
xpg nin psu iyi değilmidir 80+gold

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı