40-50 bin TL sistem önerisi

CPU: 7500f
GPU: 4070Super
Anakart: MSI pro b650-s wifi
Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30
Ssd: Kingston renegade 1tb
İşlemci soğutucu: Thermalright peerless assassin 120 SE
Kasa ve PSU: Gamers arena Vento VG16al mesh FSP 650W 80+ Hyper Pro

50k tutuyor.

CPU: 7500F
GPU: RTX 4070 Super
Anakart: MSI Pro B650-S Wi-Fi
RAM: Patriot Viper Venom 2x16 32 GB 6000MHz CL30
SSD: Kingston Renegade 1TB
İşlemci soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE
Kasa ve PSU: Gamers arena Vento VG16al mesh FSP 650W 80+ Hyper Pro

50k tutuyor.

Arkadaşın attığı sistem daha iyi değil mi? Özelleştirince tabii

Hayır bu sistemden bahsediyorum bir tane daha atmıştı.
Yan parçaları çok kötü.

Yan parçaları çok kötü.

Linki yanlış atmışım

Linki yanlış atmışım
Toplama pc her zaman daha iyidir. Çünkü istediğin markayı, istediğin özellikteki ürünü akakçeden en ucuz şekilde alırsın. Hazır sistemlerde belli markalar ve belli ürünler var. 16gb ram koymuş. Mesela ssd si berbat. İşlemci soğutucu koymamış. Anakart kötü. Özelleştireyim diyorsun ram 6000mhz cl36 mı 38 mi ne koymuşlar. Soğutucu koyuyorsun, ram yükseliyorsun, anakart yükseltiyorsun 51k oluyor. Seçim sizin tabii hocam. Ben benim topladığım sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Toplama PC her zaman daha iyidir. Çünkü istediğin markayı, istediğin özellikteki ürünü Akakçe'den en ucuz şekilde alırsın. Hazır sistemlerde belli markalar ve belli ürünler var. 16 GB RAM koymuş. Mesela SSD'si berbat. İşlemci soğutucu koymamış. Anakart kötü. Özelleştireyim diyorsun RAM 6000MHz CL36 mı 38 mi ne koymuşlar. Soğutucu koyuyorsun, RAM yükseliyorsun, anakart yükseltiyorsun 51k oluyor. Seçim sizin tabii hocam. Ben benim topladığım sistemin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bir de benim monitörüm Full HD acaba bu ekran kartı işlemciyle darboğaz vs yapar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı