40 bin TL bütçe ile iPhone 13 alınmalı mı?

Şöyle düşün 8 ay kullanabilip 4 ay kullanmayacaksın. O 4 aylık sürede A34ü kullanırsın telefon çağrıları için. IPhone'da bir Wi-Fi bağlanan tablet gibi olacak başka bir esprisi yok. Tabii yurt dışı telefonlar hakkında yasalar değişedebilir ama suanlık böyle. Bu bütçede iPhone sıfır tek seçenek iPhone 16e ama kendi düşünceme göre oradaki enin anlamı enayidir. Kusura bakmayınız. iPhone olduğu bile belli olmayan bir cihaza bir de çevremden dolayı takılmak vs. sebeplerinden geçiş yaparsanız gerçekten gülünç olur. En doğru karar s25. ya da düz iPhone 16 yurt dışı.

Biliyorum mantıksız olduğunu zaten ama iPhone istiyorum.

16e alayım ama, tasarımını değiştiremez miyim?

Biliyorum mantıksız olduğunu zaten ama iPhone istiyorum.

Görünüşün ve çevrenin sizin için büyük bir etken olduğunu söyleyip 3-4 yıl önceki çıkmış IPhone'a para vermek mi yoksa sıfır iPhone 16e almak mı daha şaka olur? O yüzden bu bantta tek bir seçenek yurt dışı. Hem de alma sebeplerinize birebir uyumlu. İllaki yurt içiyse temiz iPhone 14 ki bunun da 13ten farkı yok deyip hiç demek istemesem de sıfır iPhone 13 almak desem de 16enin 13'e göre bariz ciddi fark yaratmış özelliklerini görüp 16e de ben buradayım diye bağırıyor.

biliyorum mantıksız olduğunu zaten ama iphone istiyorum
Sıfır olarak 16e alabilirsin. Bataryası ve performansı olsun güzel telefon. Geniş açı ve gece çekimleri çok yapmıyorsan, ben şahsen yapmıyorum, kesinlikle alınabilir bir telefon. 60 Hz değerini çok takmazsanız tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı