40 bin TL civarı oyun için sistem toplama

• Konuyu başlatan Zogo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 410
Sistemi tek seferde sipariş etmeyeceğim muhtemelen parça parça 2-3 ay içinde toplayacağım, öyle olunca test edip iade etme şansım pek kalmayacak, güvenilir bir yerlerden denk gelene kadar bekleyeyim en iyisi. Bir gecede 3 k zam için söyleyecek çok şey var da söylememek en iyisi. Mantık dışı artıi, aklıma sadece önden zam yapıp black friday de eski fiyatına indirme ihtimali geliyor
Diğer parçalar için olabilir ama RAM fiyatları için artış zaten bekleniyordu, sadece Türkiye'de değil dünya genelinde arttı fiyatlar. Bence de 2-3 ay içinde yavaş yavaş indirime giren ürünleri vs almak iyi olur. Yılbaşından sonra zam gelebilir ama ona da dikkat etmek lazım.

Bugün vatanda indirime girmiş, bu fiyata alınır mı

Ram’i aldım.Bikaç gün önce daha hızlısı 10k iken şimdi daha yavaşını indirimde 12.5k’ya alabiliyoruz, insanın zoruna gidiyor ama yapcak bişey yok:)Zam gelmesi en muhtemel parça olarak RAM’i gördüğüm için şimdi alıp aradan çıkarmak istedim. 12379tl(peşin fiyatına 6 taksit). Tabi sistemi uzun sürede toplayacağım için Ram’i şu an test etme şansım yok, umarım 5-6 ay sonra power tuşuna basınca parçalarda sorun çıkmaz.ilk parçamız hazır, birkaç ay sonra parça ekleyince konuyu hortlatırım😄

Cricual Pro 2*16 GB 6000mhz CL36 = 12.399₺

Dosya Ekleri

• IMG_0595.png
    IMG_0595.png
    147,9 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Bugün vatanda indirime girmiş, bu fiyata alınır mı

Ram’i aldım.Bikaç gün önce daha hızlısı 10k iken şimdi daha yavaşını indirimde 12.5k’ya alabiliyoruz, insanın zoruna gidiyor ama yapcak bişey yok:)Zam gelmesi en muhtemel parça olarak RAM’i gördüğüm için şimdi alıp aradan çıkarmak istedim. 12379tl(peşin fiyatına 6 taksit). Tabi sistemi uzun sürede toplayacağım için Ram’i şu an test etme şansım yok, umarım 5-6 ay sonra power tuşuna basınca parçalarda sorun çıkmaz.ilk parçamız hazır, birkaç ay sonra parça ekleyince konuyu hortlatırım😄

Hocam siftah hayırlı olsun. CL36 gayet iyi ve yeterli bir değer, fiyatı ve 6 taksit olması da mükemmel. Bende merak ettim nasıl bir süreç olacak, güncellemelerinizi buradan takip ederim 😄

Teşekkür ederim:) ram aradan çıkmışken ekran kartı da çıksın dedim ve ‘RX 9060 xt’ aldım.Aslında 16k’ya siyahı vardı ama sistemi siyah-beyaz yapmaya karar verdiğim için 2k fazla verip beyaz aldım.Konuyu 40k sistem önerisi diye açmıştım ama şimdiden Ram ve Ekran kartıyla 30k olduk, nasıl olacak bilmiyorum😄17.999₺(peşin fiyatına 10 taksit)
Konuyu taksitlerin birkaçı ödenip bütçe hafifleyene kadar yatışa geçiriyorum😃

29.11.2025
Sapphire 16gb RX 9060 XT Beyaz. = 17.998₺
Toplam = 30.397₺

Dosya Ekleri

• IMG_0629.jpeg
    IMG_0629.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular