40 bin TL hazır sistem önerisi

arkadaşlar 40k bütçesi olan birine niye 35k 4060 ti üstelik ddr4 sistem öneriyorsunuz 40k civarına 7800xt sistemler var
biraz araştırırsan daha iyisini bulabilirsin belki ben tam araştırmadım.

Toplama sıkıntı değilse @Kaze37'nin topladığı bu sisteme de bir bakabilirsin.

Ekran kartı: 7800XT.

İşlemci: 7500F.

Anakart: A620M-K

RAM Patriot Viper 2x16 6000MHz.

SSD: Kioxia G2 1TB SSD.

Kasa: Zoko amiral DK431 4x12 cm ARGB fanlı mesh panel temperli cam e-ATX bilgisayar kasası.

PSU: Enermax maxpro III emp700W 700W Power Supply.

Soğutucu: Thermal right assasin.

40-41

Son düzenleme:
Beklesem 5060'lar çıkınca 4060'lar düşer mi?

Sanmıyorum hocam.

Arkadaşlar 40k bütçesi olan birine niye 35k 4060 Ti üstelik DDR4 sistem öneriyorsunuz 40k civarına 7800XT sistemler var.
Biraz araştırırsan daha iyisini bulabilirsin belki ben tam araştırmadım.

Toplama sıkıntı değilse @Kaze37'nin topladığı bu sisteme de bir bakabilirsin.

Ekran kartı: 7800XT.

İşlemci: 7500F.

Anakart: A620M-K

RAM Patriot Viper 2x16 6000MHz.

SSD: Kioxia G2 1TB SSD.

Kasa: Zoko amiral DK431 4x12 cm ARGB fanlı mesh panel temperli cam e-ATX bilgisayar kasası.

PSU: Enermax maxpro III emp700W 700W Power Supply.

Soğutucu: Thermal right assasin.

40-41

Ekran kartı olarak hala RTX'in önde olduğunu düşünüyorum hocam 35 klık sistemeden 5 k ya DDR5 ekleme yapılır.

Sanmıyorum hocam.

Ekran kartı olarak hala RTX'in önde olduğunu düşünüyorum hocam 35 klık sistemeden 5 k ya DDR5 ekleme yapılır.

Şu NVIDIA sevdanızı bir aşamadınız 7800XT dediğimiz ekran kartı 4070 Ti ile karşılaştırılan bir kart 4060 Ti ile karşılaştırma düşüncesi bile saçma

Şu NVIDIA sevdanızı bir aşamadınız 7800XT dediğimiz ekran kartı 4070 Ti ile karşılaştırılan bir kart 4060 Ti ile karşılaştırma düşüncesi bile saçma.

Şu AMD savunucluğunuzu bir aşamadınız ekran kartları aylar geçtikce AMD de ısınıyor ve sorunlar çıkartıyor her zaman NVIDIA önde idi zaten AMD'den soğutma blokları yetersiz kartlar.

Şu AMD savunucluğunuzu bir aşamadınız ekran kartları aylar geçtikce AMD de ısınıyor ve sorunlar çıkartıyor her zaman NVIDIA önde idi zaten AMD'den soğutma blokları yetersiz kartlar.

Bak kardeşim hasta hasta ağzımı bozdurma benim adama 40k bütçede 4060 Ti mi önereceksin.

4060'ın hiçbir modelini 25k+ bütçede önermemeniz gerekiyor.

AMD tabanlı kartlar oyunlarda vs yeteri kadar destek almıyor.

Bak kardeşim hasta hasta ağzımı bozdurma benim adama 40k bütçede 4060 Ti mi önereceksin.

Adam istediğini alabilir dostum küfürle anlaşacak kadar karakterin varsa buyur konuşabilirsin.

AMD tabanlı kartlar oyunlarda vs yeteri kadar destek almıyor.

Adam istediğini alabilir dostum küfürle anlaşacak kadar karakterin varsa buyur konuşabilirsin.

Adamı dolandırmaya girer bu 7800XT alacak bütçesi varken 4060 Ti mi aldıracaksın bir de küfürle anlaşıyosan deyip aklınca laf sokmaya çalışıyorsun sen önce kendi önerinin nasıl olduğuna bak, desteksiz oyun? DLSS olan çoğu oyunda FSR'da var burada sırf NVIDIA savunucam diye saçma sapan konuşuyorsun.

ülkece hala bu amd konusunu aşamamamız baya üzücü. yıllar önce bitmiş sorunları günümüzde önümüze sunmak kadar saçma bir durum yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı