40 bin TL hazır sistem önerisi

Adamı dolandırmaya girer bu 7800XT alacak bütçesi varken 4060 Ti mi aldıracaksın bir de küfürle anlaşıyosan deyip aklınca laf sokmaya çalışıyorsun sen önce kendi önerinin nasıl olduğuna bak, desteksiz oyun? DLSS olan çoğu oyunda FSR'da var burada sırf NVIDIA savunucam diye saçma sapan konuşuyorsun.

Dost bu adam her şeyi kendi iradesi altında alır ne dolandırması :D ben istediğimi öneririm buna uyup uymamak konu açan dostumuzun kararı olur ve sen kendin oradan o tehditkar cümlelerinle kendini küçük düşürüyorsun yaptığın eleştiri değil dikte oluyor.

Şu AMD savunucluğunuzu bir aşamadınız ekran kartları aylar geçtikce AMD de ısınıyor ve sorunlar çıkartıyor her zaman NVIDIA önde idi zaten AMD'den soğutma blokları yetersiz kartlar.

Hem bilmiyorsun hem de utanmadan yorum yapıyorsun yazık. 8 GB VRAM'li rezil bir sisteme kimse 40k vermez anca senin gibi kişiler verir.
7800XT gibi bir canavar varken 4060 Ti atmak bilgisizliğini gösterir durumda.
AMD ısınıyor ve sorunlar çıkartıyor diyorsun hiç mi araştırmadın :D o sorunlar eski AMD kartların da vardı. Yorum yaparken önce araştır bari.

Ben fikrimi söyledim dostum önerdiğin kartlar güzel ona bir lafım yok ben kendimce bir fikir sundum sadece.

Kendi fikrini savunabilirsin ona kimse bir şey demedi zaten. Boş yorum attığın için bu tepkileri yiyorsun. AMD ısınıyor yok soğutma yetersiz NVIDIA hep önde dersen laf yemen normal.

Konu boşuna uzuyor birazdan mesajlar silinecek zaten.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...x-7800-xt-pulse-16gb-sistem-tavsiyesi-p-50800
Dediğim gibi 40k bütçe de alınabilecek en iyi sistemler 7800XT LI sistemlerdir. (eğer amacın sadece oyun oynamaksa) Diğer sitelerin de 7800XT sistemlerini inceleyebilirsin örnek olarak bıraktım güzel bir sistem.
Eğer bütçen 45 46k bandına çıkıyorsa parça parça şeklinde 4070 Super'li sistemler çıkıyor. 50k bandında ise 9070 veya 5070 sistemler çıkabiliyor.

@Çağan Y

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı