40 bin TL Intel & RTX3070 sistem toplama önerisi

iFaded

Femtopat
Daha fazla  
PC toplamak istiyorum fakat teknik bilgileri falan yeni öğrendim. Elimde 980Pro SSD var. 3070'li uzun ömürlü bir PC toplamak istiyorum. İşlemci duyduklarım doğrultusunda Intel olmasından yanayım. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem mi istiyorsunuz, yoksa tek tek mi toplanacak? Ayrıca şu anki bilgilerime göre 40 Bin'e RTX 3070'den daha iyi ekran kartlı Intel işlemcili sistem bulunur.

Hazır sistem mi istiyorsunuz, yoksa tek tek mi toplanacak? Ayrıca şu anki bilgilerime göre 40 Bin'e RTX 3070'den daha iyi ekran kartlı Intel işlemcili sistem bulunur.
Kendim toplicam işte komple size bırakıyorum. Elimde sadece elle tutulur ssd var. 3070 benim için ideal sadece fps oyunları oynuyorum.

Kendim toplayacağım işte komple size bırakıyorum. Elimde sadece elle tutulur SSD var. 3070 benim için ideal sadece FPS oyunları oynuyorum.

FPS oyunları ise Intel önermem rekabetçi oyunlarda önbellek çok önemli ve bunu AMD Intel'den kat kat daha fazla veriyor. Ayrıca da 3070 eskiye dönük oyunlar hariç yeni nesil oyunlarda patlar söyleyim. (8 GB VRAM) sayesinde tabii ki.

Dostum bileşen fiyatları her geçen gün döviz kuru yüzünden artıyor, ben sana bir kaç parça önereyim onların fiyatlarına bakarsın artık.

İşlemci 13600kf
GPU Palit ya da İnno 4070, İnno alacaksan 3Dİchill prime modelidir.
Anakart OC düşünüyorsan Z serisi 690 ya da bütçeye göre 790 olabilir. OC düşünmüyorsan B670 işini görür, bütçe varsa 760 olabilir.
RAM 32 GB olsun
PSU 750 W 80+ Gold
En az 240 mm sıvı soğutucu alman gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı