- Makaleler
- 5
1TB eden 3/4 tane alsaydın bari.bro 6tb ssd bulamadım adam video yapacak yer lazım![]()
Samsung sanırım 2TB SSD’de yapıyordu.
Neyse konu zaten trol boşver
1TB eden 3/4 tane alsaydın bari.bro 6tb ssd bulamadım adam video yapacak yer lazım![]()
Arkadaşlar 35-40 bin TL bütçem var. Bana efsane bir PC önerir misiniz? Ekran kartı 60 dereceyi geçmesin, sonra sorun yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.
6 Bin TL daha fazla oldu ama bu PC ile neredeyse yapamayacağınız iş yok.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Eğer ki render odaklı ise R6800 SLI bir bilgisayar tavsiye ederim.
Kusura bakma ama daha dengesiz olamaz.6 Bin TL daha fazla oldu ama bu PC ile neredeyse yapamayacağınız iş yok.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Umarım Troll mesajdır.6 Bin TL daha fazla oldu ama bu PC ile neredeyse yapamayacağınız iş yok.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Umarım troll mesajdır.
6 Bin TL daha fazla oldu ama bu PC ile neredeyse yapamayacağınız iş yok.Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.