40 bin TL sistem tavsiyesi

Collect

Kilopat
Daha fazla  
Hepinize selam,

30 yaşında artık yaşlanmış bir abinizim :D monitör hariç 40K'lık bütçem var, 2K oynayabileceğim sistem toplamak istiyorum, MSI anakart, Intel işlemci ve NVIDIA grafik olması elzem benim için. (yıllardır bu üçlü ile idare ettim, bir bakıma aidiyet duygusu)

Bana önerebileceğiniz parçalar nelerdir? Ve hangi sitelerden alışveriş yapmamı önerirsiniz? Benim gördüğüm, Tebilon, qp ve İtopya. Hangileri güvenilirdir?

Çok teşekkürler eğer cevap verirseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakabilirsin. 4070 Ti oldugundan hazir sistem mantikli degil. Hazir sistem olursa 4070 oluyor ve yukseltmeleri pahali.

Ya da.

Abi Trendyol en iyisi teknolojik ürün açısından sana bu ürünü önerebilirim harika hepsi dahil toplamaya gerek yok kulaklık bile var PUBG GTA CS 2 Valorant Zula CoD gibi oyunlarda 300 ile 600 FPS arası alıyosun kanıtlıdır soru cevap kısmına bak ve değerlendirmelere bak 300 ile 600 FPS arası alırsın yeni nesil oyunlarda GTA CS PUBG gibi iyi günler abi Zeiron Helsinger X9 Ryzen 9 5900x 32GB 512GB M.2 SSD RTX3060Ti 24" 165Hz Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çok teşekkürler, teker teker parçaları toparlayıp toplamak gibi bir tecrübem ne yazık ki hiç yok. Ancak DDR 5 sistem olması gerekliliğini az önce birkaç kez okudum o yüzden en azından bir başlangıç noktam var. Başlangıç noktası: DDR 5.

Şu iki sistemi keşfettim, yorumlarınız nelerdir?

AMD 7500F ile ilgili, 7600'e yükseltirsem çok daha iyi olacağını da okumuştum, o yüzden onu o şekilde yaptım, 41.5 civarı rakamlara geliyor. ( Intel hala 1. tercihim )

Bu arada, trendyol ile daha önce yaşadığım ve çevreden duyduğum olumsuzluklardan ötürü alışveriş artık yapmıyorum.

Çok teşekkürler

Çok teşekkürler, teker teker parçaları toparlayıp toplamak gibi bir tecrübem ne yazık ki hiç yok. Ancak DDR 5 sistem olması gerekliliğini az önce birkaç kez okudum o yüzden en azından bir başlangıç noktam var. Başlangıç noktası: DDR 5.

Şu iki sistemi keşfettim, yorumlarınız nelerdir?

AMD 7500F ile ilgili, 7600'e yükseltirsem çok daha iyi olacağını da okumuştum, o yüzden onu o şekilde yaptım, 41.5 civarı rakamlara geliyor. ( Intel hala 1. tercihim )

Bu arada, Trendyol ile daha önce yaşadığım ve çevreden duyduğum olumsuzluklardan ötürü alışveriş artık yapmıyorum.

Çok teşekkürler.

Eger attigim 4070 Ti toplamayi alamayacaksaniz-hazir 4070 Ti bu fiyata yok, bari bu kadar sisirilmis fiyat verecekken guzel parcalar alin Elite Dual guzel ama sogutucu stok fan var. Normalde 7500F, 4070 34K. Bir tane sivi sogutma 36k. 4K fazla vermis olacaksin ama kaliteli PSU, anakart ve ekran karti Dual belki degistirebilir isi.

7500F ile 7600 arasinda dahili grafik farki var. 7500F dahili grafik yok. O kadar devasa fark yok, sadecd dahili grafik yok. Ayni performans.

Eger attigim 4070 Ti toplamayi alamayacaksaniz-hazir 4070 Ti bu fiyata yok, bari bu kadar sisirilmis fiyat verecekken guzel parcalar alin Elite Dual guzel ama sogutucu stok fan var. Normalde 7500F, 4070 34K. Bir tane sivi sogutma 36k. 4K fazla vermis olacaksin ama kaliteli PSU, anakart ve ekran karti Dual belki degistirebilir isi.

7500F ile 7600 arasinda dahili grafik farki var. 7500F dahili grafik yok. O kadar devasa fark yok, sadecd dahili grafik yok. Ayni performans.
Evet, daha uygun fiyata 4070 TI sistemi kurabiliyorsam haklısınız. Ancak ben hayatımda hiç böyle parça parça alıp kendim evde sistem toplamadım, web sitesindeki rehberler yeterli olacak mı?

Evet, daha uygun fiyata 4070 Ti sistemi kurabiliyorsam haklısınız. Ancak ben hayatımda hiç böyle parça parça alıp kendim evde sistem toplamadım, web sitesindeki rehberler yeterli olacak mı?

Evet, bence de gidip 4070 Ti alin. Daha mantikli. Kurabileceginizi dusunuyorum. Olmadi bir magazaya gotur derim yaninda durarak. Kolay isler bunlar.

Evet, bence de gidip 4070 Ti alin. Daha mantikli. Kurabileceginizi dusunuyorum. Olmadi bir magazaya gotur derim yaninda durarak. Kolay isler bunlar.
Çok teşekkürler yanıtlarınız için, güzel fikirler edindim şimdilik.

AMD konusunda ısrarcıydınız, intel'e karşı bunu önermenizin sebebi nedir? Duyduğum kadarıyla startup süreleri 30-40 saniyeleri buluyor, benim 2012 yılından kalma MSI gaming laptop'umun açılma süresi 6 saniye falan, bu düzelecek birşey mi?

Bir de parçaları teker teker sırtlayıp bir dükkana götürmek biraz problem olabilir haha :) Eğer o rotadan ilerleyeceksem evde kendim yapıcam artık, umarım dediğiniz gibi kolaydır.

Markalara bu kadar takılma güzel abicim 2012 yılında değiliz Intel'in yerini AMD aldı fiyat performans açısından şu an 1. tercih o yüzden öneriliyor. Startup dediğin şey SSD ile alakalı artık M.2 SSD'ler mevcut her bilgisayar 4 5 saniyede açılıyor.

Benim önerim aşağıdaki sistem. M.2 SSD 1 TB seçin seçin PSU 650W yapın ileride ekran kartı yükseltmek isterseniz tekrardan PSU masraf etmezsiniz ve işlemci için hava veya sıvı soğutucu alın.

Alından şu an DDR5 tam olarak oturmadı çok pahalı oluyor sistemler R5 5600 ve RTX 4070 32 GB DDR4 bir sistem mükemmel olur PSU 750W seçip ileride ekran kartı güncellemesi ile bayağı uzun ömürlü olur 2K için.

Markalara bu kadar takılma güzel abicim 2012 yılında değiliz Intel'in yerini AMD aldı fiyat performans açısından şu an 1. tercih o yüzden öneriliyor. Startup dediğin şey SSD ile alakalı artık M.2 SSD'ler mevcut her bilgisayar 4 5 saniyede açılıyor.

Benim önerim aşağıdaki sistem. M.2 SSD 1 TB seçin seçin PSU 650W yapın ileride ekran kartı yükseltmek isterseniz tekrardan PSU masraf etmezsiniz ve işlemci için hava veya sıvı soğutucu alın.

Alından şu an DDR5 tam olarak oturmadı çok pahalı oluyor sistemler R5 5600 ve RTX 4070 32 GB DDR4 bir sistem mükemmel olur PSU 750W seçip ileride ekran kartı güncellemesi ile bayağı uzun ömürlü olur 2K için.

Çok teşekkürler, bu web sitesindeki seçenekler ve özelleştirme seçenekleri daha fazla gibi, güvenilir bir adres mi burası bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı