40 bin TL'ye hazır veya normal sistem önerisi

YYagiz08

Decapat
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. 35 bin TL bütçem var ve monitör istiyorum içinde şöyle ideal güzel beni götürebilecek bir sistem var mıdır? Genellikle oyun oynayacağım.

Son düzenleme:

Bütçe artarsan monitör olarak bunu tercih et hocam.

Benq'nun ex2510'u çiçek sepetinde bir satıcı tarafından satılıyor ama güvenemediğim için yorumu size bırakıyorum:
ex2510 daha iyi bu arada.

BenQ'nun EX2510'u çiçek sepetinde bir satıcı tarafından satılıyor ama güvenemediğim için yorumu size bırakıyorum:
EX2510 daha iyi bu arada.

Mantıksız. Sistemden kısıp neden monitöre yatırım yapıyorsun? 4070 sistem alıp attığım monitörü alması çok daha mantıklı olur 33K TL'ye 4060 Ti sistem alınmaz. 4070 içeren sistemler bulunuyor.

Hocam sıvı soğutmayı biraz pahalısından seçtim isterseniz düşürün.

Daha ucuz fiyata 4070 içeren sistem attım ya hocam mantıksız bunu almak 4060 Ti sisteme 36k TL paramı verilir.

Mantıksız. Sistemden kısıp neden monitöre yatırım yapıyorsun? 4070 sistem alıp attığım monitörü alması çok daha mantıklı olur 33K TL'ye 4060 Ti sistem alınmaz. 4070 içeren sistemler bulunuyor.

Daha ucuz fiyata 4070 içeren sistem attım ya hocam mantıksız bunu almak 4060 Ti sisteme 36k TL paramı verilir.
Bana tam 33k'ya diğer parçalardan kısmadan 4070 içeren bir sistem atın saygı duyayım. Monitörde niye kısalım ? Monitör en temel bileşenlerden birisidir, görüntüyü doğru, akıcı vermedikten sonra altınızda 4090 olsun fark etmez. Monitörden kısmak kadar saçma bir düşünceyi ilk defa görüyorum.

Bana tam 33K'ya diğer parçalardan kısmadan 4070 içeren bir sistem atın saygı duyayım. Monitörde niye kısalım? Monitör en temel bileşenlerden birisidir, görüntüyü doğru, akıcı vermedikten sonra altınızda 4090 olsun fark etmez. Monitörden kısmak kadar saçma bir düşünceyi ilk defa görüyorum.

Monitörden kısmadım. Attığım monitör gayet güzel ortalama bir monitör? Benim attığım parçaları alması çok daha mantıklı olur.

@ProximusTwo hocam siz ne düşünüyorsunuz? Var mı bir öneriniz?

@Caner Uncu Sizinde görüşlerinizi almak isterim birde önerilerinizi hocam.

Monitörden kısmadım. Attığım monitör gayet güzel ortalama bir monitör? Benim attığım parçaları alması çok daha mantıklı olur.
Tamam senin düşüncen o, bende benimkilerini almasını daha mantıklı buluyorum. Monitörü bir kere alır kalır kenarda sistemi yükseltince yine üzmemeye devam eder :). Sen bana 33k'ya donanımlardan kısmadan 4070 atarsan sevinirim.

Tamam senin düşüncen O, bende benimkilerini almasını daha mantıklı buluyorum. Monitörü bir kere alır kalır kenarda sistemi yükseltince yine üzmemeye devam eder :). Sen bana 33K'ya donanımlardan kısmadan 4070 atarsan sevinirim.

İndirim dönemlerinde rahatlıkla bulunur gidip 7K TL'ye monitör atmak mantıksız. Ortalama bir monitör ve sistem attım. Sistemi 4070 gibi bir karttan kısıp neden 4060 Ti tercih etsin?

O zaman 20k TL'ye monitör atalım R5 5500 4060 sistem alalım ne de olsa ana bileşen ya görüntü kötü falan olur sıkıntı sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı