40 bin TL'ye her şey için dahil sistem önerisi

kayakose

Hectopat
Daha fazla  
40 bine kasa mouse kulaklık klavye monitör alacağım ama kasanın hazır olması lazım. Önerebileceğiniz sistemler var mı?

40 bine kasa mouse kulaklık klavye monitör alacağım ama kasanın hazır olması lazım. Önerebileceğiniz sistemler var mı?
Monitör 5 kulaklık 2 mouse 2 klavye 2 gider 10-12 ekipmana gidiyor yaklaşık 30 kya amd sistem tercih edebilirsin bulursan ekipman öneririm ben sana.

Monitörü benim önereceğimin aynısı bendede 27 inç var da kasayı aigo yapmasına gerek yok bence vento gayet kaliteli

Alınmaz 30 kya 4060 bence.

Hocam 750 w aigo nun psusu 500 tl fark oynuyor ondan.

Monitörü 1080 p alsa daha iyi 30 kya 2 k desteklemez bence james donkey nasıl bi marka neden bu kadar ucuz

650 de kurtarır bu sistemi arkadaşa kalmış bişey yinede
Hocam aigonun psu su kötü değil 750 w ilerisi için daha iyi bütçedede sorun olcağını sanmıyorum.

Hocam aigonun psu su kötü değil 750 w ilerisi için daha iyi bütçedede sorun olcağını sanmıyorum.
Ventoyu kullanıyorum aigoyu bilemeyeceğim iyiyse alsın

James Donkey kulaklıkları iyiydi, monitörünü bilmiyorum araştırıp alsın. Fiyatı uygun diye attım zaten.
Bana monitörü çöp gibi geldi fiyatı 1080 p monitör fiyatında bunda ölü pixel ghosting sorunu cıkar bence araştırsın kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…