www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr
				40 bine kasa mouse kulaklık klavye monitör alacağım ama kasanın hazır olması lazım. Önerebileceğiniz sistemler var mı?
Monitör 5 kulaklık 2 mouse 2 klavye 2 gider 10-12 ekipmana gidiyor yaklaşık 30 kya amd sistem tercih edebilirsin bulursan ekipman öneririm ben sana.40 bine kasa mouse kulaklık klavye monitör alacağım ama kasanın hazır olması lazım. Önerebileceğiniz sistemler var mı?
Monitörü benim önereceğimin aynısı bendede 27 inç var da kasayı aigo yapmasına gerek yok bence vento gayet kaliteliKasayı aigo yap.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Ekipman önerim yok.
Alınmaz 30 kya 4060 bence.Ekipmanlara 10k desek 30K'lık kasa kalıyor.
Hem DDR5 hem de işlemcisi iyi. İleride 4060'ı upgradelersiniz.
75FPS-4060 / INTEL i5-14400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
75FPS-4060 sistem tavsiyesidir. INTEL I5-14400F işlemci ve ASUS RTX 4060 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Hocam 750 w aigo nun psusu 500 tl fark oynuyor ondan.Monitör 5 kulaklık 2 mouse 2 klavye 2 gider 10-12 ekipmana gidiyor yaklaşık 30 kya amd sistem tercih edebilirsin bulursan ekipman öneririm ben sana.
Monitörü benim önereceğimin aynısı bendede 27 inç var da kasayı aigo yapmasına gerek yok bence vento gayet kaliteli
Alınmaz 30 kya 4060 bence.

Monitörü 1080 p alsa daha iyi 30 kya 2 k desteklemez bence james donkey nasıl bi marka neden bu kadar ucuzBu monitör daha uygun bence.
Jamesdonkey Epic Q40 27" 0.5 Ms 180 Hz QHD Fast IPS Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Jamesdonkey Epic Q40 27www.n11.com
650 de kurtarır bu sistemi arkadaşa kalmış bişey yinedeHocam 750 w aigo nun psusu 500 tl fark oynuyor ondan.
Hocam aigonun psu su kötü değil 750 w ilerisi için daha iyi bütçedede sorun olcağını sanmıyorum.Monitörü 1080 p alsa daha iyi 30 kya 2 k desteklemez bence james donkey nasıl bi marka neden bu kadar ucuz
650 de kurtarır bu sistemi arkadaşa kalmış bişey yinede
Ventoyu kullanıyorum aigoyu bilemeyeceğim iyiyse alsınHocam aigonun psu su kötü değil 750 w ilerisi için daha iyi bütçedede sorun olcağını sanmıyorum.
Bana monitörü çöp gibi geldi fiyatı 1080 p monitör fiyatında bunda ölü pixel ghosting sorunu cıkar bence araştırsın kesinlikleJames Donkey kulaklıkları iyiydi, monitörünü bilmiyorum araştırıp alsın. Fiyatı uygun diye attım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.