40 bin TL'ye her şey için dahil sistem önerisi

Corsair 2x32 GB yaptım.
Kasayı MSI yaptım.
İşlemci 14400F yaptım.
SSD'yi Corsair 1TB yaptım.
Sıvı soğutucuda kararsız kaldım 2-3K çıkabilirsem bir yerden Corsair'in var bir tane onu ekleyeyim diyorum.

Klavye olarak VGN V87 düşünüyorum.
Mouse daha bulamadım.
Monitör olarak da:MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Kulaklıkta bulamadım henüz.

MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Bu da olabilir.

Bir de bazı sistemlerde 12700FK var 12700FK mı daha iyi 14400F mi?

Klavye rk R75 kablolu veya Gaming.Gen.TR'den G75 Pro öneririm G75 Pro indirimli alınıyor sitede konusu var bütçen 30 k ise DDR 5 sistem almanı öneririm mouse olarak bütçen 2 k ise mchouse alabilirsin Gaming.Gen.TR'den eğer 2.2'ye çıkarım dersen Darmoshark'ın 2150 TL'lik bir faresi var onu öneririm monitör olarak MSI 27 inç kullanıyorum 1080p sorunu yok 24 inç olanda cok iyidir öneririm kulaklıkta İtopya'da indirimli kulaklıklar var Fifine H9 veya Razer BlackShark v2X alabilirsin kablolu kulaklık olarak.

Hocam bir de böyle biri var
İşlemci yine 14440F.
Corsair RAM 32 GB.
WD 1TB SS
MSI kasa

Bir de Gigabyte iyi bir marka mı RTX 4060 alınır mı?
Gigabyte iyi bir marka ama ekran kartını amd bulsan daha iyi olur düşük bütçelerde daha fp

Klavye rk R75 kablolu veya Gaming.Gen.TR'den G75 Pro öneririm G75 Pro indirimli alınıyor sitede konusu var bütçen 30 k ise DDR 5 sistem almanı öneririm mouse olarak bütçen 2 k ise mchouse alabilirsin Gaming.Gen.TR'den eğer 2.2'ye çıkarım dersen Darmoshark'ın 2150 TL'lik bir faresi var onu öneririm monitör olarak MSI 27 inç kullanıyorum 1080p sorunu yok 24 inç olanda cok iyidir öneririm kulaklıkta İtopya'da indirimli kulaklıklar var Fifine H9 veya Razer BlackShark v2X alabilirsin kablolu kulaklık olarak.

Gigabyte iyi bir marka ama ekran kartını amd bulsan daha iyi olur düşük bütçelerde daha fp
O paraya 4060 ti var daha dün gördüm onuda alabilirsin rtx 4060 kesinlikle uzak dur o paraya değmez İşlemcinide amd olan işlemci öneririm oyun için daha performanslı.

Almışken yapıştır geç rtx. İntel ekran kartı daha iyi performans verebilir ama ne kadar stabil? Bu yüzden 7900xtx, 9070xt yerine 4070ti super aldım. Nvida fan boyluk denebilir ama adamlar yapıyor.

Amd ile render alsam ömür geçer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı