ŞİZ0FREN
Femtopat
Bütçe 45k olabilecekse MSI Pulse alın.
Link var mı bakayım.
Bütçe 45k olabilecekse MSI Pulse alın.
Link var mı bakayım.
Attığım HP Victus'ta hall sensör sorunu yok hocam, R0 ve S0 serisi için geçerli o durum.Ekran kartı 140W işlemcisi de gayet iyi HP Victus'un ekrani pek iyi değil ve hall sensörü 6-7 ay sonra sorun çıkarıyor.
işlemcisi baktıklarıma göre kötü ve fiyatı biraz daha fazla.140w olan benim attığım link.![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
r0 ve s0 nedir. geçen biri daha dedi. ne olduğunu bilmiyorum.Attığım HP Victus'ta hall sensör sorunu yok hocam, R0 ve S0 serisi için geçerli o durum.
Ekran kartı 140W şeklinde geliyor, herhangi bir watt kısıtlaması yok. İşlemci olarak single-core performansları arasında çokta bir fark yok. iGPU olarak 12700H daha iyi hatta. Birbirine denk modeller, böyle bir yaklaşımda bulunmayın Nitro 5'e.Buna para vereceğime attığın HP Victus'u alırım daha iyi. İşlemci olarak daha kötü. Ekran kartı W değeri de kötü. Bir Hz i iyi.
Ekran kartı 140W şeklinde geliyor, herhangi bir watt kısıtlaması yok. İşlemci olarak Single-Core performansları arasında çok da bir fark yok. iGPU olarak 12700H daha iyi hatta. Birbirine denk modeller, böyle bir yaklaşımda bulunmayın Nitro 5'e.
HP Victus 16 R0 ve S0 kodları ile başlayan seriler hocam. Hall sensör sorununa sahip o modeller, cihaz aşırı ısındığında o sorunla karşılaşmanız an meselesi. Biraz uğraştırıcı bir çözümü var, tavsiye etmediğim cihazlardır.r0 ve s0 nedir. geçen biri daha dedi. ne olduğunu bilmiyorum.
HP Victus 16 R0 ve S0 kodları ile başlayan seriler hocam. Hall sensör sorununa sahip o modeller, cihaz aşırı ısındığında o sorunla karşılaşmanız an meselesi. Biraz uğraştırıcı bir çözümü var, tavsiye etmediğim cihazlardır.
Sorunu giderirsin ama kapağı kapattiginda laptop uyku moduna geçmez.İyi ki söyledin çünkü şu modelleri almayı düşünüyordum.
HP Victus laptop 16-R0075NT, HP Victus 16-R0044NT.
HP Victus laptop 16 - S0036NT, HP Victus laptop 16 - S0014NT.
Peki bu modellerde de aynı şey var mı? Bunlarda seçeneklerim arasında.
HP Victus laptop 16-S1010NT, HP Victus laptop 16-S1019NT.
Açıkçası sorunu gidermek o kadar zor değilse R0 veya S0 olan modellerden almayı tercih ederim.
Sorunu giderirsin ama kapağı kapattiginda laptop uyku moduna geçmez.
Manuel olarak uyku moduna alman gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.