40 bin TL'ye monitör dahil NVIDIA sistem önerisi

Bütçe
35-40 bin TL
Bilmiyorum, bu işlerden hiç anlamıyordum başlarda. AMD işlemci alayım mı dediğimde benimkisi sebep yokken bir anda yandı dedi. Soğutma bakım falan her şeyini de yapıyormuş. Bu adam bu arada bizim şirketteki donanım uzmanı bu yüzden güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ama modelini hiç sormadım. Yaşanmış bir olayı tanıdığım birisi anlatınca da doğru varsaydım. Kesin Intel al falan dedi ben de öyle yaptım.

Hiç araştırmayıp körü körüne güvendiniz yani.

Hiç araştırmayıp körü körüne güvendiniz yani.
Başlangıç için araştırmaya bile bilgim yoktu hocam. Bu yüzden güvendim. Daha detayına inmek de istememiştim o dönem. Seçimlerimi yargılamak da size düşmez ayrıca tanımam etmem sizi. Ben duyduklarımı ve kişisel tercihlerimi aktarıyorum burada, umursayıp umursamamak okuyan kişinin elindedir. Ayrıca intel'den şu anlık memnunum gelecekte de muhtemelen değiştirmem 1 2 bin lira kar edeceğim diye.

Bu arada bahsedilen konu uydurma değilmiş gerçekten AMD'nin yaşattığı büyük sorunlar olmuş. İsterseniz siz de bakın.

Son düzenleme:
Başka bir konuyla karıştırmışım hocam sistem atmamışım. Bütçeniz nedir?
bütçem 40 monitör dahil kasa dahil nvidia zorunlu işlemci olarak amd yada intel fark etmiyor intel olursa benim bütcem icin iyi olarak i5 13400f var amd pek bilmiyorum 1.5 tb olursa cok iyi olur yani böyle

@iEwaii Buyurun;

@iEwaii Buyurun;
Eyw hocam

@iEwaii Buyurun;
Hocam herşey güzel iyide 40k toplam ama ssd 500 ben ise 1.5 tb falan olur dedim yani bişeyden kisip ona eklesek mesela kasa ve monitörden olmaz mi

Hocam herşey güzel iyide 40k toplam ama ssd 500 ben ise 1.5 tb falan olur dedim yani bişeyden kisip ona eklesek mesela kasa ve monitörden olmaz mi?
Attığım sistemde SSD'yi Adata Legend 1 TB olarak seçebilirsiniz. Monitörle birlikte 40500 TL ediyor. İleride paranız olunca da bunu alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı