40 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
40000 TL

bros172034

Hectopat
40.000 TL civarı bir bütçem var. Aslında almak istediğim model 13 Pro fakat sıfırı bulunmuyor ve ikinci ele çok güvenemiyorum. Yaklaşık 8 yıldır Xiaomi kullandığım için Xiaomi 14 düşünmüyorum. Bu durumda en belirgin 2 aday Samsung S24+ ve iPhone 14 kalıyor sanırım. Samsung çok daha önde gözükse bile forumlarda kendi arayüzü ve basit üretim hataları sıkça konuşuluyor. iPhone alıp beğenmezsem satıp S24+ geçme fikrine de sıcak bakıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz iPhone alınmaz

S24 al seni yarı yolda bırakmaz kamerasından tut pil gücüne kadar her şey iyi dene Samsung s serisini gelip burada teşekkür edeceksin 😄

40.000 TL civarı bir bütçem var. Aslında almak istediğim model 13 Pro fakat sıfırı bulunmuyor ve ikinci ele çok güvenemiyorum. Yaklaşık 8 yıldır Xiaomi kullandığım için Xiaomi 14 düşünmüyorum. Bu durumda en belirgin 2 aday Samsung S24+ ve iPhone 14 kalıyor sanırım. Samsung çok daha önde gözükse bile forumlarda kendi arayüzü ve basit üretim hataları sıkça konuşuluyor. iPhone alıp beğenmezsem satıp S24+ geçme fikrine de sıcak bakıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben iPhone kullanıcısı olarak yazıyorum S24+ gayet iyi durumda Apple zaman geçtikçe telefonlarında ki desteği kaldırıyor sırf iPhone havası var insanlarda aklı olan Samsung alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı