- Makaleler
- 3
Sizin için Honor 400 Pro daha iyi gibi.
iPhone 16e derdım de sonra benı lınclıyorlar o yuzden S24+ diyeyim bari.
Evet, şu an honor 400 pro'ya daha yakınım. S24 plus ve Honor 400 pro dışında bir alternatif var mı? Yoksa bu fiyat bandında en iyi cihazlar bu ikisi mi?Sizin için Honor 400 Pro daha iyi gibi.
Eğer iPhone alma zorunluluğu yoksa 16e bence çok kötü S24+ye göre.
Evet, şu an Honor 400 Pro'ya daha yakınım. S24 Plus ve Honor 400 Pro dışında bir alternatif var mı? Yoksa bu fiyat bandında en iyi cihazlar bu ikisi mi?
iPhone şart değil. Açıkçası fiyatlar uçtuğu için negatif bakıyorum iPhone tarafına.
Evet, şu an Honor 400 Pro'ya daha yakınım. S24 Plus ve Honor 400 Pro dışında bir alternatif var mı? Yoksa bu fiyat bandında en iyi cihazlar bu ikisi mi?
iPhone şart değil. Açıkçası fiyatlar uçtuğu için negatif bakıyorum iPhone tarafına.
ben bilmiyordum. bu mayısta çıkmış. evet iyi duruyor. kağıt üzerinde önde olduğu özellikler de var. ama samsung un da var. fiyatı da uygun biraz daha.Honor 400 Pro da öneren var, o nasıldır S24 Plus'a göre?
samsung 1440x3120 (QHD+) Piksel Honor 1280x2800 (FHD+) PikselEkran olarak Honor 400 sizi S24+dan daha çok memnun edecektir.
Güncelleme desteğini bilemiyorum kesin bir şey diyemem o konuda.
Gerek yurt içi gerek yurt dışı yorumlarına bakacağım zaten, şu anlık amacım belirli modelleri not almak. Ondan sonra da eleme faslına geçeceğim.ben bilmiyordum. bu mayısta çıkmış. evet iyi duruyor. kağıt üzerinde önde olduğu özellikler de var. ama samsung un da var. fiyatı da uygun biraz daha.
Samsung Galaxy S24+ - Honor 400 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24+ - Honor 400 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
ama benim çin telefonlarına biraz önyargım var. ben tercih etmem. yazılım olarak bana kalırsa appledan sonra en stabil samsung. ekran kalitesi olarak samsung önde yine de. kamera kalitesi olarak da bence daha önde samsung sosyal medyada vs. olsun daha iyi daha memnun edici.
samsung 1440x3120 (QHD+) Piksel Honor 1280x2800 (FHD+) Piksel
Bu ikisi dışında alternatif yok değil mi?Ekran olarak Honor 400 sizi S24+dan daha çok memnun edecektir.
Güncelleme desteğini bilemiyorum kesin bir şey diyemem o konuda.
Ben bilmiyordum. Bu mayıs'ta çıkmış. Evet iyi duruyor. Kağıt üzerinde önde olduğu özellikler de var. Ama Samsung'un da var. Fiyatı da uygun biraz daha.
Samsung Galaxy S24+ - Honor 400 Pro Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24+ - Honor 400 Pro özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Ama benim Çin telefonlarına biraz ön yargım var. Ben tercih etmem. Yazılım olarak bana kalırsa Apple'dan sonra en stabil Samsung. Ekran kalitesi olarak Samsung önde yine de. Kamera kalitesi olarak da bence daha önde Samsung sosyal medyada vs. olsun daha iyi daha memnun edici.
Samsung 1440x3120 (QHD+) Piksel Honor 1280x2800 (FHD+) Piksel
S24 Plus elendi gibi gözüküyor, eğer kritik bir eksi veya fark görmezsem honor 400 pro benim ihtiyaçlarıma daha uygun gibi. Başka bir alternatif model var mı? Yoksa bu iki model en iyisi mi?İşte bu yüzden sadece epeyden telefon bakıp önermeyin diyorum tamam onu yapıyorsunuz konu sahibinin yazdığını okuyun bari.
Honor 400 Pro: 3840Hz PWM karartma.
S24+ ise 240 ile 480 Hz arası bir PWM değerine sahip.
ona takılmamışım okurken o kadar sadece pwm değerine göre telefon alınacaksa diyecek bi şey yok zatenİşte bu yüzden sadece epeyden telefon bakıp önermeyin diyorum tamam onu yapıyorsunuz konu sahibinin yazdığını okuyun bari.
Honor 400 Pro: 3840Hz PWM karartma.
S24+ ise 240 ile 480 Hz arası bir PWM değerine sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.