Hediye 40 TL oyun hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorumu cevap alamadım.
Yani kısıtlaması varsa demekki hile kullanmıştır veya bir kötü şey yapmıştır.Kısıtlama almışsa bu oyundada hile yapma ihtimali var. Hemde istediği Oyunu alacak 40 tl altı istediği oyunu aldığı için hile yapabilir.

Yani kısıtlaması varsa demekki hile kullanmıştır veya bir kötü şey yapmıştır.Kısıtlama almışsa bu oyundada hile yapma ihtimali var. Hemde istediği Oyunu alacak 40 tl altı istediği oyunu aldığı için hile yapabilir.
Yani diyorsun ki bir kişi hile yapmışsa o kişi zengin anlamına gelir doğru mu anladım?

Yani diyorsun ki bir kişi hile yapmışsa o kişi zengin anlamına gelir doğru mu anladım?
Hayır bu 40 tl altı olan oyun istediği oyunsa hile yapma ihtimali var.Düşün hilecisin en sevdiğin oyunu aldın yine hile yaparsın. Böylelikle hile kullanımı artar ondan böyle yazmış.

Hayır bu 40 TL altı olan oyun istediği oyunsa hile yapma ihtimali var. Düşün hilecisin en sevdiğin oyunu aldın yine hile yaparsın. Böylelikle hile kullanımı artar ondan böyle yazmış.

40 TL'ye Online düzgün oyun yok ki ve mesela ben CS:GO'da 4 yıl önce VAC ban yedim ama oyun fiyatı 40 TL değil 249,50 TL'ye satılıyor ve arkadaş 40 TL'lik çekiliş yapıyor yine de ben katılamıyorum muyum?

40 TL'ye Online düzgün oyun yok ki ve mesela ben CS:GO'da 4 yıl önce VAC ban yedim ama oyun fiyatı 40 TL değil 249,50 TL'ye satılıyor ve arkadaş 40 TL'lik çekiliş yapıyor yine de ben katılamıyorum muyum?
Hesabına kısıtlama gelmediyse sorun yok.Ama oyuna gelse sanırım sorun olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.