400-450₺ fare önerisi

enes.wtp

Gigapat
Katılım
14 Temmuz 2015
Mesajlar
8.023
Çözümler
109
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mahalle Bilgisayarcısı
Tutuş tipim palm diye geçiyor sanırım, tam emin de değilim. Oynadığım oyunları fazlasıyla önemserim, her oyunda aşırı iyi olmasam da takıma katkı yapabilecek kadar iyi oynamayı severim. Şu an kullandığım A90 Bloody modelinin kauçukları yerinden kayıyor ve elime bir tümsek olarak değiyor, bu da beni çileden çıkartıyor. Sanki aim alamıyormuşum gibi hissediyorum. Zowie, SS, Corsair ne iyiyse ondan olsun. Para dert desem de buluruz, no problem. İstediğim model tipi; dümdüz olacak, bir çıkıntı falan olmasın lütfen.

1596284936346.png

İnternetten Zowie diye aratıp buldum bunu, ekipmanlardan hiç anlamam. RGB, ışık falan filan hiç önemli değil vallahi. RGB'ye para dökmekten bıktım artık.
 
Razer Viper önerebilirim.

Eğer küçük gelirse, Corsair Harpoon modeline de bakabilirsiniz.
 
Bütçe ne kadar esner? G Pro gerçekten FPS için en iyilerinden.


MOBA tarzı çok tuş isteyen oyunlar için de G502 LIGHTSPEED var. Biraz ağır olduğundan FPS oyunlarında düşük DPI ile oynarken yorabiliyor. Kendim de bunun kablolusunu kullanıyorum ve FPS/RPG tarzı oyunlar oynuyorum.

Amaç sadece rekabetçi oynamak ve FPS ise G Pro derim. Bütçe pek esnemeyecekse de SteelSeries ve Razer modelleri daha iyi olur.
 
İndirim ve kuponla 800 civarına inebiliyor g Pro. O yüzden bütçe ne kadar esner diye sordum. Esnemeyecekse SteelSeries, Razer modelleri veya G502 LIGHTSPEED daha iyi olur.

Anladım. Bilmiyordum kuponlarla o fiyata düşeceğini.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G305 lightspeed var, eski a4tech in kafelerdeki 10 liralık mouselarına benziyor görüntü olarak. G603 lightspeed var bir de.
 
Zowie modellerini önermiyorum donanım olarak düşük oluyorlar.

Palm için düz mouse modelleri uygun değil ama o şekilde olarak Cooler Master MM710 modeline bakabilirsiniz.

Çok profesyonel değilim demişsiniz daha rahat oynanış için kablosuz olan Corsair Ironclaw RGB modeline bakabilirsiniz.

Fiyat performans ürünü isterseniz Steelseries Rival 3 gayet iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı