400-450 TL gaming klavye önerisi

Everest Rampage gibi markalar önermeyin.
Bilek desteği ve RGB şart değil.
Türkçe bir klavye olmalı.
Corsair’ın k55 rgb modeli var kendime de almak istiyordum bir bak derim. Ayrıca cooler master’ın masterkeys serisi başarılı bir göz at derim.
Razer Ornata veya Razer Cynosa nasıldır?
Cynosa ve ornata mecha-membran diye geçiyor. Düz plastik klavye tuşlarında mekanik klavye hissiyatı gibi bir tanımı var. Mekanik klavye gibi yani ama ornata’nın tuşları kısa kalıyor diğer klavyelere göre bazı oyunlarda sıkıntı çıkarabilir gidip denemen lazım. Cynosa başarılı bence. Tavsiye ederim.

Everest Rampage gibi markalar önermeyin.
Bilek desteği ve RGB şart değil.
Türkçe bir klavye olmalı.
Bence klavyeye o kadar para vermeyin. Sade ergonomik bir klavye ile de çok güzel oyun oynanır. Şöyle anlatayım.
Örneğin CS:GO'yu ele alalım. Mouse önemli çünkü elin rahat etmezse oyun keyif vermez. Kulaklık zaten en önemli ekipman. Ses kasma olsun, voicechat olsun. Ama klavyenin bence oyun için pek bir önemi yok. Mekanik klavye de çok sesli, bence sessiz klavyeler daha güzel onun yerine 100-200₺'ye bir klavye alınıp kalan paraya biraz daha ekleme yapılıp sıvı soğutma ya da ssd alınabilir.

Logitech G413 Mekanik Oyun Klavyesi 920-008311 Fiyatı
En düşük fiyata sahip olan şuan bu ürün mekanik klavye olarak.
Mekanik klavye istiyorsanız bence cherry mx anahtar yapılı olması daha iyi olacaktır.
Örnek olarak;
Corsair Gaming K70 LUX Kırmızı LED Cherry MX Red Türkçe Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA

Mekanik hisli klavye almak isterseniz. Benim önerim Cooler Master MasterKeys Lite.
Ben kullanıyorum bu ürünü. Bilek desteği olmadan kullanımı rahat ve mekanik hisli klavyeler arasında kalitesi en iyi olan ürün bence.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı