400-450 TL'ye İşlemci ve Anakart Önerisi

İlk önce "400-450 TL'ye alabileceğim en iyi işlemci ve anakart hangileridir" demişsin. Arkadaş sana DDR3 sistem önermiş sen "1551 pin" arıyorum demişsin. Başka bir arkadaş sana 1551 pin anakart ve uyumlu işlemci önermiş sen "AMD arıyorum" demişsin. Git önce pin nedir işlemci nedir onu öğren sonra tavsiye iste özellikle Technopat sistem toplama videolarını iyi izle.
Ben ilk önce intel istedim arkadaş bana 1150 önerdi sonra 1151 da güncel diye onu sordum, sonra arkadaş bana ddr4 önerdi ama ben ddr3 olsun dedim. Amd'ye de gelince daha hesaplı olur diye sonra da onu sordum eğer düzgün cevaplar gelseydi ikisinin arasında seçim yapacaktım. Yanlış okuma lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar siz niye arkadaşa kötü davranıyorsunuz ve aşağılıyorsunuz. Bilmiyor diye lafmı edeceksiniz. çocuk sizden amd güncel soket sistem tavsiyesi istiyor zorla inteli tavsiye ediyorsunuz. ayıp ayıp

arkadaşım amd nin güncel soketi fm2+ dir.
düşük bütçede amd fiyat/ performans için en iyisi.

apu sistem alabilirsin. bütçe belirterek yeni konu aç yardımcı oluruz.
 
Az biraz daha koy üzerine kardeşim bunu al
 

Dosya Ekleri

  • dddd.jpg
    dddd.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 217
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı